Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Savjet molimcaprica6
  • 23.5.2018 22:24:05
  • Bodova: 7693
  • Prijavi
Prvotni odgovor od divna28

 Caprice okreni stranicu pa da vidis tko je koga prozvao. Tu sam od 2011-te, ali mozda mi je promaklo, ti si forumski advokat? Okani me se ženo. AddEmoticons04213

Nikad nisam previše tolerirala zlostavljače koji malntretiraju slabije, zato sam komentirala. Kao forumasica si mi potpuno nezanimljiva, upravo radi nivoa komunikacije, kao i vokabulara koji posjeduješ. 
Briga mane otkad si ti na ovom forumu. To te ne čini glavnim šerifom.Ubuduće ću te, ne samo zaobilaziti, nego i blokirati. 
Stvar riješena! 
editirano 23.5.2018 22:57:21 od caprica6
Moderator
-nany-
  • 24.5.2018 10:45:58
  • Bodova: 133873
  • Prijavi
Prvotni odgovor od caprica6

Prvotni odgovor od divna28

 Ja se nadam da će admin konačno reagirati.

Onda bi ti trebala prva biti kažnjena. Naposlijetku, otkad je djevojka na ovom forumu, ti pratiš svaki njen post, sprdas se sa njom i vrijeđaš je. Da li opravdavam njenu taktiku da namjerno piše pogrešno? Nikako, ali to radi jer ju provociraš vječno. Pored toga, primjetila sam da jako često psuješ po forumu, naravno, sa cenzurom. Kad već prozivamo forumasice, trebala bi prvo pogledati kako se ti ponašaš. Trnorojzica je blesava balavica, pa ju donekle razumijem. Ti si odrasla žena i majka, trebala bi znati bolje... stvarno žalosno AddEmoticons04279

Trnorojzica je blesava balavica...

Ovo je pristojan i normalan način komunikacije ?

Neću ulaziti u to što je bilo ranije i tko je prvi počeo (nismo u vrtiću), ali na ovaj način se nećemo ovdje razgovarati. 

Zaključavam temu dok se ne ohladite, vas dvije i mlada dama Trnorojžica.
Na stranicu:  
Ok