Donosimo ti recept za jesensku bezglutensku tortu od palačinki



monstrum
  • 15.11.2019 13:24:31
  • Bodova: 27476
  • Prijavi
Pir je žitarica koja sadrži gluten, iako niske razine...osobe koje imaju problem s glutenom (celijakiju), ni slučajno ne smiju konzumirati namirnice koje sadrže pirovo brašno, pa naslov baš nije kako treba..
Moderator
urednistvo
  • 15.11.2019 14:00:39
  • Bodova: 29064
  • Prijavi
Draga monstrum, hvala vam na komentaru. Doradili smo naslov
vatrena1001
  • 15.11.2019 14:39:50
  • Bodova: 81
  • Prijavi
Može li mi netko objasniti kako ću znati da su šećer i voda dostigli temperaturu od 114 stupnjeva?
Moderator
-nany-
  • 15.11.2019 15:37:20
  • Bodova: 134159
  • Prijavi
Meni osobno najbolja od svih četiri. Darkova (s malinama i pistacijom) mi je bila favorit, ali kad sam probala ovu... Jednostavno bih rekla "najlakša" od ponuđenih, odnosno i najmanje slatka (sorry Darko :-)).
Hvala na receptima ! Ne može se reći da sve torte nisu bile fine (i za nepce i za oko), nijanse su odlučivale.
monstrum
  • 15.11.2019 20:25:30
  • Bodova: 27476
  • Prijavi
Inače koristim pirovo brašno i odlična je zamjena za pšenično brašno..puno je finije i nepcu ugodnije teksture, a kako imamo "borbu" s određenim alergijama, jako dobro poznajem namirnice na koje treba paziti.. 
irija
  • 16.11.2019 10:00:46
  • Bodova: 49717
  • Prijavi
Sve izgledaju prekrasno i primamljivo,samo da je malo manje šećera u nekima bilo.