Juha od buče



artica
  • 6.11.2013 18:28:30
  • Bodova: 12121
  • Prijavi
Ja sam pravila na taj način samo bez bijelog luka, naravno na kraju nekoliko kap bučinog ulja (domaće, prijatelj proizvodi) i mmmmm... Stvarno je jako fino :)
perlica05
  • 6.11.2013 18:32:19
  • Bodova: 8120
  • Prijavi
izgleda dobro
Moderator
-nany-
  • 6.11.2013 19:16:14
  • Bodova: 134177
  • Prijavi
Moram probati.
deja22
  • 6.11.2013 19:30:49
  • Bodova: 623
  • Prijavi
radila sam bez luka i umjesto vrhnja za kuhanje mlijeko. na kraju nasjeckala svježeg peršuna. super je, muški dio je čudom bio zadovoljan! dali su joj ime - bućina krem juhica...
boska1
  • 6.11.2013 19:42:20
  • Bodova: 42312
  • Prijavi
Ovo moram probati.
animator
  • 6.11.2013 20:10:46
  • Bodova: 56399
  • Prijavi
izgleda odlično, volim guste krem juhe, ali isto bih radije stavila mlijeko umjesto vrhnja
ovnicaa
  • 6.11.2013 20:14:57
  • Bodova: 5586
  • Prijavi
ovakvu juhu radim obavezno 1 tjedno, samo ne stavljam kiselo vrhnje, nego samo ono za kuhanje i ne stavljam cesnjak. preporucila bi da stavite na kraju malo muskatnog orascica, jer savrseno ide uz bucu.
kata88
  • 6.11.2013 20:25:35
  • Bodova: 2383
  • Prijavi
fino i volim juhu od buče na razne načine :)
xy123
  • 6.11.2013 21:03:10
  • Bodova: 60246
  • Prijavi
nešto slično radim ja ali bez vrhnja i pilećeg temeljca
xy123
  • 6.11.2013 21:03:45
  • Bodova: 60246
  • Prijavi
i da...kurkuma ili cimet savršeno idu uz bundevu kao začin
Na stranicu:  
Ok