Radovan Petrović - obiteljska tradicija u proizvodnji i preradi pčelinjih produkata

Radovan Petrović - obiteljska tradicija u proizvodnji i preradi pčelinjih produkata

Projektu Apisan odobrena sredstva iz EU za povećanje konkurentnosti

Obrt "Radovan Petrović" s tradicijom dugom skoro 60 godina dobio je 170 tisuća eura nepovratnih sredstava iz IPA projekta Europske unije. Novac su dobili za projekt „APISAN – proizvodna tehnologija u proizvodnji prirodne kozmetike i mješavina“ za proizvodnju prirodne kozmetike na bazi pčelinjih produkata. „Radovan Petrović“ je proizvodni pogon za preradu meda i pčelinjih produkata. Proizvode prvenstveno apiterapeutske mješavine i delicije od meda, sve potpuno prirodno bez ikakvih kemijskih dodataka i ekološki čistim načinom proizvodnje.

„Posljednjih godina poslovanje nije nimalo lako. Novih investicija je sve manje jer nedostaje sredstava, ali i kvalitetnih projekata. Želimo naš projekt i planove širenja proizvodnje predstaviti javnosti, te podijeliti pozitivno iskustvo zahtjevnog natječaja za EU fondove s onim poduzetnicima koji mogu i žele dalje kao i mi“, kaže Snježana Petrović-Mašović, vlasnica obrta Radovan Petrović.

Radovan Petrović - strastveni pčelar, začetnik apiterapije na ovim prostorima i osnivač Pčelarske Centrale, osmislio je većinu proizvoda, a nekoliko generacija vjernih kupaca dokaz su njihove učinkovitosti.

Proizvodnja se odvija u moderno uređenom prostoru i pod kontrolom je Ministarstva poljoprivrede i Zavoda za javno zdravstvo.
U proizvodnji koriste isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ, a u Gastro medovima voće, povrće, začinsko bilje i sireve najbolje kvalitete. Svi proizvodi su 100% prirodni, bez aditiva, konzervansa i sličnih sintetskih dodataka.

Sve o njima možete pogledati na www.radovanpetrovic.com
 
Komentari
+2