Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Proljetni WestTaste oduševio posjetitelje

Proljetni WestTaste oduševio posjetitelje

Westgateova kulinarska radionica otkriva zdrave recepte

Tijekom kulinarske radionice WestTaste, popularni Westgate je predstavio viziju proljetnog menija nadahnutog zdravljem. Pod palicom renomirane blogerice Sandre Rončević (blog O SLANOM & SLATKOM. O SVEMU) i uz obilje dobre energije oduševio je sve prisutne s detox juhama, salatama i napitcima te izvedbama chia pudinga.  

Sandra Rončević je u pauzama tijekom pripreme jela u Westgateu posjetila trgovine s artiklima za dom i još jednom se uvjerila kako jedna foodblogerica nikad nema dovoljno zanimljivih tanjura, zdjelica i ukrasnih detalja. Jer, uz Westgate je food styling na najvišoj razini. #dođiteponovo u Westgate!

 
Recept za proljetni Detox mix

Sastojci:
4 srednje velike tikvice
2 poriluka
2 režnja češnjaka
1/4 žličice čili pahuljica
1 žlica curryja
2-3 grančice svježeg timijana
3 žlice maslinovog ulja
dva prstohvata morske soli
150 ml kokosovog mlijeka (ili bilo kojeg drugog mlijeka)

Priprema:
Poriluk očistiti i narezati na kolutiće. U loncu zagrijati maslinovo ulje, dodati čili pahuljice, dva zdrobljena režnja češnjaka i timijan pa time aromatizirati maslinovo ulje oko minute dok začini ne zamirišu. Dodati poriluk pa uz stalno miješanje pirjati dok poriluk ne uvene, oko 5 minuta. Podliti s malo tople vode po potrebi. Dodati curry, promiješati i nakon par minuta dodati tikvice narezane na kockice (tikvice nije potrebno guliti). Zaliti vrućom vodom tako da voda pokrije povrće, odnosno da bude 1 cm iznad. Kuhati 30 minuta, dok tikvice ne omekšaju. Na samom kraju posoliti i štapnim mikserom pretvoriti u gusti pire. Razrijediti dodatnom vodom ili kokosovim mlijekom i poslužiti vruće.

Sandra Rončević je u pauzama tijekom pripreme jela u Westgateu posjetila trgovine s proizvodima za dom i još jednom se uvjerila kako jedna foodblogerica nikad nema dovoljno zanimljivih tanjura, zdjelica i ukrasnih detalja. Jer, uz Westgate je food styling na najvišoj razini. #dođiteponovo u Westgate!

 
Komentari
+2