Müsli Dr. Oetkera nositelji Best Buy Award medalje

Müsli Dr. Oetkera nositelji Best Buy Award medalje

Sponzorirani članak

U najnovijem istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, hrvatski potrošači ocijenili su Dr. Oetker müsli najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj u kategoriji „Müsli za doručak“.
 
Hrvatski potrošači – na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja - najviše svojih glasova u ispitanoj kategoriji „Müsli za doručak“ dali su Dr. Oetkeru, na temelju čega možemo zaključiti da Dr. Oetker müsli imaju najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.  
 
Rezultat je ovo predmetnog istraživanja Best Buy Award 2014/2015 švicarske kuće ICERTIAS (www.icertias.com) provedenom u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći, CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).
 
Ispitanicima, građanima Hrvatske, u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno je sljedeće pitanje:  
 
"Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača MUESLI-a ZA DORUČAK koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete:" 
 
na koje je najveći broj ispitanika odgovorio: Dr. Oetker.  
 
Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.
 
Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika  te osvojenom prvom mjestu, Dr. Oetker ima pravo postati nositelj prestižne oznake  "Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvalitete" za osvojenu kategoriju.   
 
“Hrvatski potrošač vrlo je svjestan razlika u kvaliteti koja mu se nudi na tržištu, a posebno u prehrambenom dijelu – za sebe kao i za svoju obitelj, vrlo savjesno bira. Tradicija naše dugogodišnje prisutnosti sigurno je dodatni argument u odabiru, kao i omjer cijene i kvalitete. Potrošač u Hrvatskoj nerado čini ustupke nauštrb vrhunske kvalitete i okusa. Stoga nas priznanja poput ovih, koja dolaze direktno od potrošača, najviše raduju jer dokazuju da su Dr. Oetker, pa tako i Vitalis proizvodi, prvenstveno svojom izvanrednom kvalitetom u stanju osvojiti srca i vjernost kupaca.” – kazali su iz Dr. Oetker Hrvatska.  
 
Dodatno, brand Vitalis Dr. Oetkera ostvaruje izvrsne rezultate u istraživanjima u zemljama regije provedenim od strane ICERTIAS-a.
Osim što je pobjednik u Best Buy Award istraživanju u Hrvatskoj za period 2014/2015, Vitalis je u istraživanju QUDAL – Quality meDAL za isti period te u istoj kategoriji: müsli za doručak, od strane potrošača u Sloveniji kao i u Bosni i Hercegovini ocjenjen kao najkvalitetniji.
 
Kompletno istraživanje Best Buy Award Survey 2014/2015 provedeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).
 
Metodologija i uzorak
 
Istraživanje Best Buy Award Croatia 2014/2015 (www.bestbuyaward.org) provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na području Republike Hrvatske tijekom mjeseca siječnja 2014. putem web ankete metodom CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness). U anketi je sudjelovalo 1.200 ispitanika opće internet populacije.
 
Komentari
+2
 
okorjela
  • 2.12.2014 16:22:24
  • Bodova: 3720
  • Prijavi
ma-ni-te-se-še-ćer-nih-pa-hu-lji-ca-ra-di-je-cr-ni-kruh!