Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kuća zelenog čaja obilježila prvih pet godina rada

Kuća zelenog čaja obilježila prvih pet godina rada

Čarobni svijet zdravlja, mirisa, okusa i boja vrhunskih čajeva

Danas je s početkom u 17:00 sati u prostoru „Lovačkog roga“ u Ilici 14 obilježeno prvih pet godina postojanja tvrtke Kuća zelenog čaja. Svečanost su svojom nazočnošću uveličali veleposlanik Japana, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom Chikako. Gospodin Yoshio Tamura izrazio je zadovoljstvo uspješnim poslovanjem Kuće zelenog čaja i odličnim čajem koji je za njega i suprugu spravila vlasnica tvrtke, gospođa Tanja Papić. „Nakon pet godina rada s radošću mogu konstatirati da smo pokazali kako vrijedna poslovna vizija i odvažnost mogu donijeti uspjeh. Upravo je to formula koju sam sa svojim najbližim suradnicima i svim zaposlenicima primjenjivala u dosadašnjem radu. Potvrdu da smo uspjeli, razvili se i narasli u poslovnom smislu prezentirat ćemo na tržištu vrlo skoro i to pokretanjem lanca franšiziranih trgovina i uvođenjem vrhunskih čajeva u ugostiteljstvo. Smatram da je dolazak brojnih uzvanika, a ponajprije  japanskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj na svečanost Kuće zelenog čaja pokazatelj da se dobar glas daleko čuje, a isto tako raduje i činjenica da smo veleposlaniku Japana, gospodinu Tamuri i njegovoj supruzi Chikako mogli poslužiti zeleni čaj koji je trenutno najtraženiji u Japanu – Sencha“.

Svečanosti su nazočili poslovni partneri i prijatelji koji su uz mirise i okuse vrhunskih čajeva, prigodnu hranu i glazbu na najbolji način čestitali peti rođendan Kuće zelenog čaja. Više informacija o čajevima i Kući zelenog čaja može se pronaći na Internetskoj stranici, www.kucazelenogcaja.com.

 
Komentari
+2
 
astoria
  • 15.9.2009 9:08:07
  • Bodova: 25580
  • Prijavi
...Želim da traju još dugo godina.