Ovim biljkama mjesto je pod tušem: Uz pomoć zelenih prijateljica od svoje kupaonice napravi spa oazu

Ovim biljkama  mjesto je pod tušem: Uz pomoć zelenih prijateljica od svoje kupaonice napravi spa oazu© Instagram/bathrooms_of_insta

Opuštanje je vrlo bitno za očuvanje zdravlja tijela i psihe te bi trebalo imati važno mjesto u tvojoj svakodnevici

Kupaonica, koliko god bila mala, može biti puno više od prostorije u kojoj obavljaš osobnu higijenu i pereš rublje. Uz nekoliko detalja, među kojima su i biljke, napravi od svoje kupaonice mini spa oazu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galaxy Planting (@galaxyplanting) on


Biljke obogaćuju i oživljavaju svaki prostor, a kupaonici će dati posebnu draž, no treba voditi računa o tome koje biljke mogu živjeti u vlažnom prostoru bez puno svjetla, jer su kupaonice najčešće takve. Živiš li u zgradi, a imaš u kupaonici prozor, prava si sretnica. Tada ti je i izbor biljaka za ovu prostoriju veći. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bathrooms of Instagram (@bathrooms_of_insta) on


U nastavku ti donosimo popis biljaka koje vole kupaonicu, a i ona njih. Jednu, dvije ili čak i više, želiš li postići efekt mini prašumice, smjesti u kupaonicu, napuni kadu, dodaj u nju omiljene mirisne soli ili kupku, zapali svjećice i pusti glazbu. Ako nemaš kadu i tuš će poslužiti. Neke od njih možeš staviti čak i u tuš kabinu. Uživaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie (@natalie_emma91) on


 
Zeleni ljiljan

Ova biljka bila je in '80-ih, a sada ponovno dolazi u modu. Vrlo je lagana za uzgoj. Iako voli svjetlo, prilagodit će se i prostorima u kojem ga baš i nema, kakav je kupaonica. Paše joj vlaga, osobito ljeti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aves | Phyll & Foliage ?? (@phyll.foliage) on

1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2