Luksuz za cvijeće: Kultnu Louis Vuitton torbicu sada možeš imati kao vazu

Luksuz za cvijeće: Kultnu Louis Vuitton torbicu sada možeš imati kao vazu© Instagram

Ako si ljubiteljica visoke mode i cvijeća - gipsana replika slavne Louis Vuitton torbice mogla bi biti savršen modni dodatak za tvoje biljke

Studio za dizajn Bodega Rose nedavno je predstavio novu vazu u obliku kultne Louis Vuitton Mini Speedy torbice. Radi se o jednoj od najpopularnijih torbi ikad, koju je davne 1930. godine dizajnirao Georges Vuitton, a koja je od tada imala brojne redizajn verzije.

Vjerojatno najpoznatija je ona iz 90-ih koja već godinama ima status statement modnog dodatka kojem cijena ne pada, a po kojoj je napravljena i ova luksuzna vaza za cvijeće.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bodega Rose (@bodega.rose)


Ova Louis Vuitton vaza dio je šire kolekcije Bodega Rose, koja uključuje i tegle za cvijeće u obliku Nike Air Jordan 1 tenisica ili Pradinu košaru za cvijeće. Sve ih je ručno dizajnirala Olivia Rose, koja vodi ovaj kreativni studio, a koja inspiraciju crpi upravo iz modnih dodataka iz svakodnevice. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bodega Rose (@bodega.rose)


Prepoznatljiv logo brenda urezan je kroz detalje poput ručke i šavova koji repliciraju stvarnu torbu, cvijeće se stavlja kroz 'zatvarač', a dizajnerica ih izrađuje od materijala jesmonit, idealnog za izradu skulptura i drugih trodimenzionalnih djela. 

"Svaka vaza je ručno napravljena, koristila sam kalup original torbe iz devedesetih, a cijela kolekcija ima samo 10 komada", objavila je dizajnerica na Instagramu, a unatoč paprenoj cijeni od 500 dolara (cca 3490 kn), ove luksuzne vaze rasprodale su se u nekoliko dana
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bodega Rose (@bodega.rose)


Što kažete - kreativna ideja ili skupi kič? 
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 29.4.2020 15:42:23
  • Bodova: 52381
  • Prijavi
Meni je to zgodno baš,ali preskupo.
malikekoserk1
  • 29.4.2020 15:02:56
  • Bodova: 23003
  • Prijavi
Pa moram priznati skupi kić , ali kada imaš novaca na bacanje , to je stil s kojim to možeš i pokazti , pa eto , ko voli nek izvoli.