8 moćnih biljki koje će učiniti tvoj dom zdravijom okolinom za život

8 moćnih biljki koje će učiniti tvoj dom zdravijom okolinom za život© Depositphotos

One čiste zrak od toksina i svojim mirisom nas smiriju i rješavaju stresa

Ako se mene pita dom nije dom ako nema barem malo zelenila. A nije sve stvar u estetici i dekoru - biljke nam mogu poboljšavati zdravlje, neke i samim svojim prisustvom.

One simboliziraju život, zdravlje, svježinu, dugovječnost i obnavljanje. Pravilnim odabirom i postavljanjem biljaka u stanu pozivamo u svoj život sklad, a  one a pomažu i u stvaranju opuštenijeg i ugodnijeg ambijenta u bilo kojoj prostoriji doma. Već je mnogo puta dokazano da provođenje vremena među zelenilom smanjuje razine stresa i smanjuje napetost.

Biljaka ima puno, a mi smo odabrali nekoliko njih koje imaju veoma povoljan utjecaj na naše zdravlje - i ujedno lijepo izgledaju u prostoru...
 
Jasmin

Svojim umirujuće opojnim mirisom, cvjetovi jasmina mogu pomoći u ublažavanju tjeskobe i depresije, pa čak i djelovati kao afrodizijak. Može li bolje?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plants Rant (@plantsrant) on

1/8
 
Komentari
+2
 
merida
  • 13.4.2019 13:01:05
  • Bodova: 23236
  • Prijavi
Pelargonije jedine ne volim, jer one meni nemaju lijep miris. Bambus imam, ali umjetni iz Ikee i nemam brige oko održavanja osim prašine, no ona pada i na žive biljke. Meni je super zamia, imam ju i za čudo uspješna je, nije propala kao ostalo cvijeće koje sam imala, a dala novaca i novaca za njih.
oprezna
  • 13.4.2019 9:20:02
  • Bodova: 146589
  • Prijavi
Samo sam se poveselila bzvz.... ( Vezano uz formu članka na portalu )