„Zdrava navika“ - biciklom do zdravlja

„Zdrava navika“ - biciklom do zdravlja

Svi ove subote na jesensku biciklističku utrku „Zdrava navika“, na zagrebačkom Bundeku

Prva jesenska biciklistička utrka „Zdrava navika“ održati će se u subotu, 22. rujna u Zagrebačkom parku Bundek, s početkom u 11 sati.

Ova rekreativna natjecateljska biciklistička utrka namijenjena je svim ljubiteljima vožnje biciklom i podijeljena je u tri kategorije: Kids, od 7 do 14 godina, Junior, od 14 do 18 godina i Senior od 18 godina nadalje.

Prva utrka za najmlađe počinje već u u 11.00 sati, u 11.30 sati startaju juniori dok u 12.00 sati počinje seniorska utrka.

Prijavno mjesto te start i cilj utrke nalaze se kod centralne pozornice parka Bundek, preko puta glavnog ulaza u park Bundek.

Za sudjelovanje u utrci potrebno je izvršiti prijavu na www.dukat.hr, gdje se nalaze potrebne upute i pravila utrke.

Nakon utrka organizirano je druženje i okrijepa sudionika uz ukusne i zdrave Dukatove proizvode, a svaki sudionik dobiva od Dukata na dar službenu majicu utrke.

Osim što će u jednom od najljepših gradskih parkova svi građani imati priliku sudjelovati u jesenskom biciklističkom izazovu i prijateljskom okupljanju, pobjednike utrka očekuju vrijedni Dukat poklon paketi.
 
Komentari
+2
 
buuu
  • 25.2.2013 9:21:49
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
Nismo bili, bicikliramo po Maksimiru i uzivamo! Otkrice nam je Jarun, staza je super! Na Budeku je malo previse ljudi...