Vježbaj u udobnosti svog doma uz live stream treninge i naše trenere

Vježbaj u udobnosti svog doma uz live stream treninge i naše trenere© Pexels

Brojni fitness studiji i teretane nude live stream treninge, kao i neki od naših trenera

Kako se pandemija koronavirusa nastavlja, brojne teretane i fitness studiji zatvaraju svoja vrata kako bi promovirali društveno distanciranje i pomogli "izravnati krivulju". Vježbanje je u ovim trenucima vrlo važno i svi bismo ga trebali uvrstiti u našu svakodnevnu rutinu, pa su iz tog razloga teretane i fitness treneri odlučili udružiti snage i potaknuti nas da vježbamo kod kuće, uz live stream njihovih treninga i brojne besplatne aplikacije. 

 
Mi smo izdvojile nekoliko linkova uz koje možeš raditi sve, od visoko intenzivnih intervalnih treninga i joge, pa sve do plesa, ali i nekoliko vježbi koje vode naši treneri.
 

Orangetheory

Orangetheory bavi se visoko intenzivnim intervalnim treninzima, a s obzirom na utjecaj COVID-19, Orangetheory sada svakodnevno prenosi nove 30-minutne vježbe kod kuće. Neće ti trebati nikakva posebna oprema, ali instruktori su kreativni i potaknut će te da vježbaš uz predmete koje već imaš kod kuće, poput vrča za kavu umjesto utega.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Orangetheory Fitness (@orangetheory)


Fhitting Room

Vodeći studio za visoko intenzivne intervalne treninge u New Yorku nudi besplatnu pretplatu na 30 dana za Fhitting Room On Demand. Svatko može pristupiti besplatnim HIIT vježbama na ondemand.fhittingroom.com. Ovdje su dostupne i privatne grupe za obitelji i prijatelje koji žele vježbati zajedno, svatko iz svog doma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fhitting Room (@fhittingroom)


 

Tone It Up

Tone It Up ima nevjerojatnu zajednicu i nudi različite vrste treninga za izdržljivost. Aplikacija će novim korisnicima biti besplatna narednih 30 dana, a videozapisi o vježbama kreću se u rasponu od 10-40 minuta kako bi odgovarali tvom rasporedu. Uz to, osnivačice Karena i Katrina održavat će vježbe uživo na Instagram profilu ToneItUp tijekom tjedna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tone It Up (@toneitup)

 

Don Saladino

Poznat je kao trener glumice Blake Lively, ovaj slavni osobni trener nudi besplatni četverotjedni program treninga koji ne zahtijeva opremu i može se obaviti u udobnosti vlastitog doma. Saladino će također svakodnevno vježbati uživo na Instagramu kako bi te uvježbao kroz 20-30 minuta programa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Don Saladino (@donsaladino)


CorePower Yoga

Ako želiš vježbati jogu kod kuće, CorePower Yoga svakodnevno nudi besplatne streaming tečajeve uživo. Članovi odsada ćete mogu uživati u potpunom neograničenom pristupu svim internetskim predavanjima putem CorePower Yoga On Demand, koji uključuju 20-60-minutne verzije vježbi. Za one koji nisu članovi, CorePower još uvijek nudi besplatan pristup ograničenoj kolekciji joga online vježbi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CorePower Yoga (@corepoweryoga)


Vježbaj s Heidi i Ines

Vježbati možeš i s našom Haidi Stojković, instruktoricom joge i pilatesa, a ovdje možeš pronaći njezine vježbe jogilatesa - spoja joge i pilatesa, kao i vježbe za jutarnje razgibavanje. Ako si ljubiteljica joge, iz udobnosti svog doma možeš vježbati i s učiteljicom joge Ines Kavur, koja će te provesti kroz jogu za početnike. Naučit ćeš 17 položaja joge i razgibati cijelo tijelo, a osim toga, Ines će te naučiti i jogi protiv bolova u donjem dijelu leđa.


RTLplay

Kroz kućne treninge na RTL-ovoj platformi RTLplay vodit će te  trener iz emisije 'Život na vagi', Edin Mehmedović. Set vježbi koje ovaj trener vodi, pod nazivom 'Fitness soba', trajat će do 20 minuta, a vježbe uključuju razgibavanje, stabilizaciju te mišićnu izdržljivost i ravnotežu, a novi set vježbi bit će dostupan svaki radni dan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RTLplay (@rtl_play)

 
Komentari
+2