Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Uz ove plesne vježbe topit ćeš kilograme brže nego ikad

Uz ove plesne vježbe topit ćeš kilograme brže nego ikad

Ove plesne vježbe pokrenut će tvoje cijelo tijelo, ubrzati metabolizam, i dovesti te u fit formu začas, a uz to ih možeš izvoditi kod kuće uz tvoju omiljenu playlistu

Ako nikad nisi isprobala plesne vježbe, što čekaš? One su idealne za sve žene koje se nisu već priklonile nekom sportu i stekle čvrstu naviku vježbanja. Zašto? Zato što su plesne vježbe dinamične i zabavne, vrlo su učinkovite a možeš ih raditi i kod kuće. Možeš ih izvoditi uz svoju omiljenu glazbu i doslovno se rasplesati po sobi. Zar to ne zvuči zabavno?

Plesne vježbe u prosjeku troše više kalorija nego neke druge vježbe. One su najsličnije aerobiku i pilatesu. Kada si u plesnim pokretima, cijelo tijelo ti je aktivno, istovremeno mičeš ruke, noge i trup. Tako aktiviraš više skupina mišića odjednom, nego kod drugih vježbi. Osim toga, stalni pokret aktivira i tvoj metabolizam koji počinje brže raditi, a brže se tope i masti. Najbolje od svega je to što za njih uopće ne trebaš izaći iz kuće. Nabaci svoju omiljenu opremu za vježbanje, upali svoju najdražu pjesmu i počni plesati po kući. No, kako ne bi samo izvodila neke proizvoljne pokrete, mi smo ti pripremile par videa plesnih instruktorica uz koje možeš vježbati. Posložile smo ih od jednostavnijih do kompliciranijih, tako da savladavanjem nove vježbe možeš pratiti svoj napredak.

Prije vježbanja možeš se lagano istegnut, kako se ne bi ozlijedila. Nemoj ih izvoditi prenaglo, nego počni laganije i kreći se prema dinamičnijem tempu.
 
1.

1/7
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 12.4.2019 14:05:24
  • Bodova: 17784
  • Prijavi
Baš ću probati.