Slavne dame otkrile svoje fitness rutine

Slavne dame otkrile svoje fitness rutine

Nije ih sram priznati da ne vježbaju redovito i da se loše hrane

Otkako smo bile malene djevojčice, potajno smo sanjarile o tome da odrastemo u ljepoticu nalik na one koje smo gledale na TV ekranu. Zadivljeno smo gledale njihovu savršenu kožu, sjajnu kosu, zategnuta tijela i prekrasan smiješak. Često smo tu sliku uspoređivale sa samom sobom i postajale razočarane.

Neke od nas su tu fazu prerasle, te su prihvatile teoriju da je ljepota slavnih dama manipulacija svijetla, dobrih kuteva i photoshopa. Neke od nas nikada nisu odustale od ostvarivanja tog cilja, te su se podvrgnule raznim metodama za postizanje savršenog izgleda.

Bez obzira na to u koju kategoriju ti pripadaš, sigurno ti još uvijek maštu zagolica pitanje kako je Bella Hadid uvijek tako fit ili zašto Beyonce nikada ne stari. Pronašle smo izjave raznih slavnih dama koje su iskreno progovorile o svojim ritualima za održavanje ljepote.

 
Rosie Huntington-Whiteley

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)"U Los Angelesu idem na treninge koji obuhvaćaju zahtjevne elemente plesa i kardia. Bavim se ovim zadnjih 5 godina. Volim ovaj način treniranja zato što sam u pozitivnom ženskom okruženju, glazba je prisutna cijelo vrijeme i rezultati su vidljivi brzo. U Londonu sam trenirala tako što sam dizala teške utege u čemu sam zaista uživala."
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 19.7.2019 16:31:07
  • Bodova: 23712
  • Prijavi
Bez neke rekreacije , nema ni lijepog izgleda , to nam daju ove prelijepe dame na primjer.