Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poznate glumice odmjerile snage na jedinstvenom teniskom turniru

Poznate glumice odmjerile snage na jedinstvenom teniskom turniru© (Foto: Tomislav Valent i Staša Šahman)

Sportsko zabavni vikend u Hugo's-u povodom održavanja teniskog turnira Hugo's Open Business Cup

Jedno od najpopularnijih zagrebačkih okupljališta, Hugo's Bar, proteklog je vikenda pripremio pravu poslasticu za ljubitelje tenisa. Teniski turnir „HUGO’S OPEN Business Cup” održao se po prvi puta na teniskim terenima Mladost u organizaciji Hugo's Bara, čime se nastavila tradicija uspješnih evenata u Hugo’s- u.


Hugo's Open Business Cup okupio je 28 sudionika iz poslovnog svijeta na poslovno- sportsko-zabavnom druženju posljednjeg lipanjskog vikenda. Turnir parova otvorile su naše poznate glumice Ana Begić Tahiri i Kristina Krepela, odigravši jedan gem s predsjednikom uprave Pik Vrbovca Matom Štetićem i odvjetnikom Matom Matićem, koji su ujedno bili i pobjednici A lige na ovom jedinstvenom događaju. Pobjednici B lige Branko Kraljević (vlasnik Optike Kraljević) i Saša Arbanas, dok je Luki Končareviću (iz Auto Gašparić) pripala nagrada za najperspektivnijeg igrača. Turniru su se odazvali potpredsjednik HT-a Siniša Đuranović, direktorica Auto Gašparić Lana Gašparić, direktor Operete Boro Vujović te brojna imena iz poslovnog svijeta.


Brojne kompanije, kao što su Auto Gašparić, Pik Vrbovec, Pbz, Eko Taxi, Opereta, Messer, Digital produkt, Imperiuim Immobiliare, Prvo plinarsko društvo, Optika Kraljević itd. podržali su ovaj odličan turnir. Auto Gašparić kao ovlašteni prodajno-servisni partner marke Mercedes-benz te dio Gašparić Grupe ovom prilikom predstavio je najnovije modele vozila, A- klasu Sedan kompaktnu sportsku limuzinu, novu B-klasu te novi CLA Coupé sa svojim čistim i zavodljivim dizajnom, koje su sudionici turnira i gosti mogli i testirati. Pored sportskog dijela, tu je također bio i zabavni program, s bogatom gastro ponudom uz prezentaciju gastro brendova (vina, delikatese) te nastupima DJ-eva Tom Polo i Emilio Dalbello.
 

Organizatori najavljuju kako će Hugo's Open postati tradicionalni turnir, koji će se održavati svake godine, a iduće godine im je u planu i ženska liga. S obzirom da se nalaze u neposrednoj blizini najvećeg sportskog centra u Hrvatskoj Mladost i Kineziološkog fakulteta, među njihove stalne goste ubrajaju se brojni sportaši, stoga je logičan potez upravo bio spajanje sportskog i poslovnog svijeta. Hugo's Open jedinstven je doživljaj druženja za sve tenisače amatere iz poslovnog svijeta, uz koji Hugo's Bar nastavlja izgradnju imidža kao trendovsko okupljalište poslovnih ljudi te kao društveno odgovorno poduzeće koje brine o ljudima, potiče i podržava druženje, zdrav život i zabavu.
 
(Foto: Tomislav Valent i Staša Šahman)
 
Komentari
+2