Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ponesite glazbu sa sobom na trening i lakše ćete vježbati!

Ponesite glazbu sa sobom na trening i lakše ćete vježbati!

Slušalice u uši, omiljena pjesma na najjače i trening može početi!

Vježbanje uz glazbu dodatno nas motivira. Stručnjaci su suglasni da glazba pomaže u postizanju boljih rezultata, potiče nas da budemo uporniji i izdržimo napor i bol.

Deezer, najpopularnija web usluga na svijetu za streaming glazbenih sadržaja dostupna je na Garmin uređajima: vívoactive 3 Music, Forerunner 645 Music i fenix 5 Plus seriji.

Dodajte svoje omiljene melodije svakom vježbanju ili aktivnosti i uživajte u neograničenom broju pjasama. To je jedina usluga za streaming glazbe s Flowom - intuitivnom, vlasničkom tehnologijom koja miješa sve vaše stare hitove s novim preporukama u jednom promjenjivom streamu.

  Prednosti korištenja aplikacije Deezer na Garminovim uređajima nosive tehnologije:
 •  Pohranite do 500 pjesama izravno na satu
 •  Sinkronizirajte svoje omiljene liste pjesama na svoj sat
 •  Dnevno osvježavanje pjesama s Deezer Flow-om
 •  Izaberite iz raznih popisa za reprodukciju

Garminovi korisnici u Europi također će uživati u dva mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium usluge na svim svojim uređajima. *Deezer Premium prednosti uključuju:
 •  Poznata Deezerova funkcija Flow
 •  Pristup preko 53 milijuna pjesama, albuma i popisa pjesama
 •  Izradite vlastite popise za reprodukciju ili slušajte popise za reprodukciju koje su odabrali naši glazbeni urednici, koji obrađuju tisuće pjesama za svako raspoloženje ili žanr
 •  Istražite kanale za različite žanrove ili raspoloženja ili se uronite u podcaste i audioknjige
 •  Slušajte svoju glazbu na zahtjev, gdje i kada želite.
 •  Slušanje bez prekida i neograničeno preskakanje, tako da nikad nećete propustiti pjesmu.
 •  Slušanje izvan mreže. Samo preuzmite popise za reprodukciju i omiljene pjesme i slušajten bez WiFi-a.
 "Glazba može biti veliki motivator tijekom bilo kojeg treninga ili aktivnosti, a mi smo uzbuđeni pružiti našim klijentima mogućnost da slušaju svoje omiljene pjesme izravno s njihovog zapšća", rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje.

"Glazbeni ukusi naših korisnika jednako su jedinstveni kao i njihovi osobni fitness ciljevi. Sve više i više ljudi želi kombinirati svoje vježbanje sa svojom glazbom. Ponosni smo što možemo ponuditi ljubiteljima fitnessa način postizanja njihovih osobnih dostignuća pomoću glazbe koju vole, kao i presonalizirani Deezer Flow", rekao je Riad Hawa, potpredsjednik za Hardversko partnerstvo za Deezer.
Flow je sva vaša omiljena glazba, pomiješana sa svježim preporukama i zaboravljenim pjesmama koje volite. Flow uči što vam se sviđa, a što ne i pušta beskonačan glazbeni tijek kreiran samo za vas. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb.

Korisnici Garmina sada mogu preuzeti aplikaciju Deezer u Garmin Connect IQ trgovini.

1 Kompatibilni Garmin uređaji uključuju vívoactive 3 Music, Forerunner 645 Music, fenix 5S Plus, fenix 5 Plus i
fenix 5X Plus.

 
 
Komentari
+2