Ovo su treninzi uz koje ćeš sagorjeti najviše kalorija

Ovo su treninzi uz koje ćeš sagorjeti najviše kalorija

Intervalni treninzi su najbolji za tvoj metabolizam i brzo sagorijevanje kalorija

Zdrav i fit način života postaje sve veći globalni trend, a uz pregršt opcija koje ti savjetuju kako ga održavati, zdravo živjeti je lakše nego ikada prije. No, uz toliko različitih programa, treninga i dijeta, kako se odlučiti za najbolju opciju? 
 
Sigurno si više puta čula preporuku za određeni trening ili vježbe, no kad bi ih sama probala jednostavno ti nisu odgovarale. To je potpuno normalno zato što svako tijelo zahtjeva posebni individualni režim kako bi dostiglo svoj pun potencijal. Uz stalno informiranje o fitnessu i zdravlju i prakticiranje zdravog života, moraš naučiti osluškivati vlastito tijelo, i raditi ono što njemu paše.


via Giphy


Istražili smo koji treninzi i vježbe sagorijevaju najviše kalorija, no imaj na umu da rezultati uvijek ovise o tvom tipu tijela, tjelesnoj težini, intenzitetu vježbanja i sličnim čimbenicima. U nastavku smo ti pripremile treninge koji će ti pomoći sagorijeti najviše kalorija, te dostići i najzahtjevnije ciljeve. 
 
1. Barry's Bootcamp

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Puno slavnih preferira ovaj intenzivni, pomalo vojnički način treniranja koji sagorijeva i do 1000 kalorija po jednom treningu. Ovaj oblik treniranja nosi titulu najefektivnijeg, a vrijeme je da i ti sama ispitaš ovu teoriju.
 
 
1/13
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2