#ostanidoma i ostani aktivna s besplatnim online treninzima. Imamo par prijedloga

#ostanidoma i ostani aktivna s besplatnim online treninzima. Imamo par prijedloga© Depositphotos

Unatoč trenutnoj situaciji, i dalje se možemo znojiti, jačati mišiće i osloboditi se nakupljene energije i brojnih emocija

Održavanje mentalnog i fizičkog zdravlja od presudne je važnosti u ovim trenucima, a redovita tjelovježba definitivno nije nešto o čemu bi trebale pregovarati.

Teretane i igrališta su zatvorena, a iako se još uvijek možeš uputiti u obližnji park ili trčati po kvartu ili uz nasip - preporuka je ostati kod kuće na sigurnom: za sebe, za svoje bližnje, ali i za sve ostale. 

Kako i same radimo od kuće te podržavamo sigurno, odgovorno ponašanje i samoizolaciju, trening na početku ili kraju dana jedna je od onih stvari koja nas, posebno sada, drži u boljem raspoloženju, zdravom tijelu, ali i u zdravoj psihi. 

Srećom, mnoge strane tvrtke nude besplatne online treninge,  tako da se i dalje možemo znojiti, jačati mišiće i osloboditi se nakupljene energije i brojnih emocija

Osim toga, vjerujemo da se i sama uvijek osjećaš bolje nakon vježbanja, bez obzira koliko dugotrajno ili intenzivno bilo, stoga slijedi linkove u nastavku i iskoristi besplatne treninge koji su dostupni u sljedećih nekoliko tjedana te ostani aktivna. 
Joe Wicks
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joe Wicks (@thebodycoach)


Britanski fitness trener održavat će besplatne treninge u 9 ujutro svakog dana u tjednu, od 23. ožujka.

Workshop Gymnasium
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lee Mullins (@leeworkshop)


Osnivač Lee Mullins i inače redovito objavljuje treninge na Instagramu, ali sada ih prilagođava kućnoj tjelovježbi, bez potrebne dodatne opreme.

Corepower Yoga
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CorePower Yoga (@corepoweryoga)


Od polusatnih do satnih treninga joge, na Corepower Yoga stranici svakodnevno možeš birati između 15-ak besplatnih treninga.

Daily Burn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daily Burn (@dailyburn)


Ako se prijaviš, dobivaš 30 dana besplatnog treninga te na njihovoj stranici možeš birati između tisuću različitih video i audio treninga.

Blogilates

Popularna fitness trenerica i blogerica Casey Ho već godinama dijeli korisne fitness savjete i objavljuje besplatne treninge na svom YouTube kanalu. Bez obzira želiš li započeti cijelu seriju vježbi ili svakodneno sama birati treninge - na njezinom kanalu pronaći ćeš brojne duge i detaljne, ali i kratke i brzinske treninge za koje zbilja ne možeš pronaći izgovor. 

Vježbaj s Ines kod kuće

Naravno, tu je i naša učiteljica joge Ines Kavur, koja je u suradnji s nama pripremila vježbe koje će ti pomoći da istegneš kralježnicu, smanjiš bolove u donjem dijelu leđa, ali i da isprobaš jogu za početnike.
 
 
 
 
Komentari
+2