Održan zagrebački maraton

Održan zagrebački maraton

Trčanje i adidas – savršna kombinacija za rekreativce i profesionalce

Povodom najvećeg trkačeg događanja u Zagrebu – Zagrebačkog maratona kojem je adidas bio ponosni sponzor u utrci građana, adidas je na svoj štand privukao mnoge građane koji su sudjelovali na maratonu i utrci građana. Naime posebno za ovu priliku adidas je pomoću Footscan sistema građanima omogućio da testiraju način na koji gaze prilikom trčanja i tako odaberu najbolje tenisice za sebe.

Footscan je isprobao i najpopularniji zagrebački maratonac – gradonačelnik Milan Bandić, koji je spremno izuo tenisice i pretrčao preko kompjuterski osjetljive ploče koja je očitala kako gradonačelnik gazi prilikom trčanja.

Uz Milana Bandića, na adidas štandu sa sudionicim utrka, ali i slučajnim prolaznicima, družili su se Mario Mlinarić i Renata Sopek – adidas zaštitna lica u Hrvatskoj.

Svojom kampanjom Your Perfect Run adidas podržava trčanje kao zdravu tjelovježbu i koristan trening za održavanje tijela u dobroj formi za rekreativce i profesionalce. U profesionalnim krugovima adidas sponzorira vrhunske trkače poput Tysona Gaya i Veronice Campbell. Trčanje je dio adidasove divizije Track & Field gdje je jedna od najvećih zvijezda i naša Blanka Vlašić.

Tenisicama iz obitelji ForMotion, adidas je napravio revoluciju u trčanju. Supernova, adizero i adiSTAR dio su ForMotion obitelji za najbolje, najudobnije i najsigurnije trčanje do sada.

Više o adidas kolekciji za trčanje pogledajte na www.adidas.com/running

 
Komentari
+2
 
slavka
  • 15.10.2009 16:31:45
  • Bodova: 448
  • Prijavi
baš mi je žao što nisam mogla prisustvovati :(