Odličan trening za vitak struk i zategnut trbuh

Odličan trening za vitak struk i zategnut trbuh

Uz pravilne vježbe lako je postići toliko željeni ravan trbuh

Pravilna prehrana, uz tjelovježbu, ključ je zdravog načina života. Vjerujemo da vas ima mnogo koji ste nakon nove godine odlučili smršaviti, zdravije jesti i slično. Kada je u pitanju trbuh, vjerojatno nema osobe koja ne bi voljela imati ravan i seksi trbuh. Do toga, naravno, nije moguće doći preko noći. Vježba je od presudne važnosti – njome je potrebno učvrstiti mišiće u tom dijelu tijela te sagorijeti sloj masnog tkiva koji prekriva trbuh. 

Zapamtite da je samo redovitim vježbanjem + uravnoteženom prehranom, moguće doći do željenih rezultata. Važno je biti strpljiv i ne odustati. Isto tako, neke vježbe djelovat će pozitivno i na druge tijelove tijela što je odlično. Kombinirajte vježbe snage i izdržljivosti, a sve to u kombinaciji pomoći će vam i kod držanja i osjećat ćete se puno bolje.

Pretražili smo Youtube kako bismo pronašli par programa koji će pomoći u tom cilju, a koji opet nisu prerigorozni za one koji tek počinju. 
Dobro proučite vježbe i video, odaberite koji vam najviše odgovara i krenite!


Izvor: Youtube
Foto: Unsplash

 
Shaun T's 8-Minute Flat-Abs Workout

Vježbe je osmislio Shaun Thompson (Shaun T), trener Insanity programa. Traju 8 minuta i zato pokušajte izdvojiti svaki dan to vrijeme kako biste ih odradili.
 
1/4
 
Komentari
+2
 
esalopek15
  • 23.7.2018 22:33:26
  • Bodova: 16
  • Prijavi
Who is The Yoga Burn Booty Challenge For?http://bit.ly/2O99Ldw