Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nova fitness revolucija - IN-Shape fitness App

Nova fitness revolucija - IN-Shape fitness App

Doživite novu dimenziju rekreativnog vježbanja iz vašeg doma

Odluka je pala, više ćete vježbati i zdravije se hraniti u 2018. godini, ali nikako da krenete? Ako ste se pronašli u ovom pitanju mi imamo savršeno rješenje za vas, predstavljamo novu IN-SHAPE fitness aplikaciju s kojom možete vježbati bilo gdje i bilo kada, u samo par jednostavnih klikova.

IN-SHAPE fitness aplikacija prva je potpuna fitness aplikacija stvorena sinergijom znanja stručnjaka iz IT i Fitness industrije koja se razvijala zadnje dvije godine. Aplikacija je dvojezična, svi su program na hrvatskom i engleskom te sadrži preko 300 različitih video trening programa izrađenih u suradnji sa vrhunskim stručnjacima iz područja medicine, sporta, nutricionizma i fitness-a. Dostupna je putem svih uređaja koji imaju pristup Internetu (mobilni uređaji, tableti, računala, Smart TV-ovi, ...)

Trening programi su koncipirani na način da se korisnika u potpunosti stručno vodi kroz vježbanje, točno mu specificirajući što, kako i kada treba raditi. Time korisnik nije prepušten sam sebi kod odabira vježbi i strukture vježbanja već je vođen kroz vježbanje video i audio zapisima, fotografijama i opisima. Korisniku se mjeri vrijeme i broj ponavljanja vježbe, te mu se automatski prikazuju sljedeće vježbe koje treba izvoditi. Ovim putem korisnik doživavlja iskustvo gotovo jednako dolasku u sam studio za vježbanje, dok vježbati može sa bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme.
 

IN-SHAPE fitness APP - doživite novu dimenziju rekreativnog vježbanja iz vašeg doma

Predstavljamo vam i pokretačicu In-Shape fitness platforme, Lejlu Dizdarević koja zadnjih 10 godina gradi In-Shape fitness zajednicu koja danas broji više od 5000 članova.

Lejla Dizdarević (1982.) završila je Kineziološki fakultet u Zagrebu, smjer OKT fitness/aerobic kod profesora Duška Metikoša. Kao dijete trenirala je taekwondo (TKD klub ”Karlovac” ) te je nositeljica crnog pojasa 2. Dan, i kao borac osvajač brojnih medalja i priznanja s natjecanja kao što su US Open, Dutch Open, Germany Open, Austria Open. Završetak profesionalne natjecateljske karijere označila je zadnjim natjecanjem na US Open-u (Las Vegas).

Trenersko iskustvo počela je stjecati još u srednjoj školi trenirajući sportaše, a odlaskom na faks u Zagreb širiti obrazovanje i na području rekreativnog sporta učenjem tehnika aerobica, fitnessa, pilatesa i yoge, te radeći i educirajući se u vodećim fitness centrima u Hrvatskoj. 2009. godine otvara prvi Pilates studio ”ISIS”, a 2012. godine i drugi. 2013. godine završava specijalistički poslijediplomski studij ”Organizacija i menadžment” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Ljubav prema sportu svakodnevno prenosi na svoje klijente, uzimajući u obzir njihove želje i mogućnosti, a suradnjom s kolegama iz kineziologije, te bliskih područja (medicine, psihologije i sociologije) svakodnevno unapređuje svoje teorijsko znanje koje primjenjuje u praktičnom radu. 

Danas IN-SHAPE studio broji više od 500 aktivnih članova a IN-SHAPE community više od 5000. Pokretanjem IN-SHAPE fitness platforme 2017., postavlja nove svjetske trendove u području promocije fitnessa i vježbanja u Hrvatskoj.
 

KAMPANJA: GET FIT and LOOK great BY INSHAPE APP powered by NIVEA

Kampanja je kojom želimo aktivirati što više građana Hrvatske na aktivan život i vježbanje, omogućujući im da besplatno koriste fitness platformu i da se pokrenu i u udobnosti vlastitog doma. Naša poruka je jasna, vježbajte bilo kada i bilo gdje, a sa samo pola sata vježbanja dva puta tjedno, možete postići puno za sebe i za svoje tijelo.

Besplatni testni In-Shape program vježbanja krenuo je 20. veljače. Prijaviti se mogu svi i besplatno pratiti In-Shape program GET FIT and LOOK GREAT powered by NIVEA. 

Program traje 6 tjedana i sastoji se od 2 intenzivna treninga tjedno. Promjene nastale treningom prate se pomoću objektivnih dijagnostičkih pokazatelja. Prije početka programa potrebno je napraviti dijagnostiku (TESTOVI IZDRŽLJIVOSTI) kako bi se objektivno pratio napredak kroz program. Cilj ovog programa je dovesti te u najbolju moguću formu uz samo 30 minuta vježbanja dnevno. Vježbe se izvode u intervalima visokog intenziteta i istovremeno su i zabavne i jednostavne jer ti nisu potrebni nikakvi rekviziti.

PREPORUKA: Za ostvarivanje željenih rezultata In-Shape App preporučuje poseban pravilan plan prehrane. Program je namijenjen osobama dobrog općeg zdravstvenog stanja.

Prijaviti se možete ovdje: https://www.in-shape.com/inshapeapp/hr
Pratite nas i na Fb: https://www.facebook.com/IN.SHAPE.fitness.klub/
Za sve informacije u vezi fitness platforme javite se na e-mail: info@in-shape.com

GET FIT with IN-SHAPE App _powered by NIVEA
 

GET IN Shape je program koji traje 6 tjedana, a sastoji se od 2 intenzivna treninga tjedno. Svaki od tih 12 treninga se sastoji od: kardio vježbi, vježbi snage i oblikovanja s naglaskom na pojedinu regiju tijela i istezanja.

Sa samo 30 minuta po treningu, cilj ovog programa  je dovesti vas u najbolju moguću formu. Program uključuje visoko intenzivne intervale rada u kojima se izvode vježbe koje su istovremeno zabavne ali i jednostavne jer ih izvodite bez upotrebe rekvizita.  GET IN Shape je program stvoren za oblikovanje tijela kakvo ste uvijek željeli, usprkos svakidašnjim prenatrpanim rasporedima.

Bilo bi dobro ukoliko bi se mogli posvetiti i pravilnoj prehrani, te reducirati nezdrave namirnice kako bi rezultat bio još bolji.  Program se preporučuje osobama urednog zdravstvenog statusa.

Osmišljavanje i sastavljanje navedenih treninga i stupnjeva baziralo se na principu progresivnosti.
Generalno gledajući, cilj ovog programa je utjecati na one dimenzije antropološkog statusa vježbača koje su u direktnoj pozitivnoj korelaciji sa zdravstvenim statusom i poboljšanjem fizičkog izgleda, i to redukcija potkožnog masnog tkiva (mršavljenje), oblikovanje i učvršćivanje cijelog tijela, dovođenje tijela u odličnu formu.

Što se motoričkih sposobnosti tiče, primarni cilj programa je utjecaj na fleksibilnost i repetitivnu jakost. Obzirom da je ovaj program vježbanja  sadržajno i više nego raznovrstan, indirektno će se razviti i druge motoričke sposobnosti kao što su koordinacija, frekvencija pokreta, preciznost, statička i dinamička ravnoteža.

Nije zanemariv niti utjecaj treninga na jačanje koštano-mišićno-zglobnog sustava s naglaskom na muskulaturu abdomena i stabilizatora kralježnice.

Smanjenje razine stresa neizostavni je efekt ovog programa vježbanja čime se unapređuje kvaliteta života vježbača te mu  se olakšava nošenje sa svakodnevnim problemima. Također se očekuju pozitivne promjene na psihosocijalna obilježja vježbača, ponajprije na ona  koja se odnose na stupanj emocionalnih i komunikacijskih karakteristika.

LINK NA - PROGRAM

LINK NA - PLATFORMU
Autorica:
Lejla Dizdarević Brković, dipl. prof. kineziologije,
univ. spec. oec. organizacije i menadžment
 
Komentari
+2