Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nemaš vremena za odlazak u teretanu? Isprobaj ove jednostavne vježbe

Nemaš vremena za odlazak u teretanu? Isprobaj ove jednostavne vježbe© Unsplash

Uvedi ove vježbe u svoju svakodnevnu rutinu i uskoro ćeš primijetiti rezultate

 
Fizička aktivnost nužna je želimo li biti fit, zdravi i lijepo izgledati, no to ne mora nužno značiti odlazak u teretanu. Bilo da ne voliš teretanu ili pak za nju naprosto nemaš vremena, razveselit će te vijest o tome da postoje mnoge druge vježbe koje možeš izvoditi kod kuće ili čak i na poslu.
 
Riječ je o vrlo jednostavnim vježbama koje nisu jako zahtjevne, a izuzetno su učinkovite i mogu biti jako korisne budeš li ih prakticirala svakodnevno. O kojim je vježbama riječ, otkrivamo ti u nastavku.


Foto: Unsplash, Instagram

Plank prije odlaska u krevet

Jedna vrlo jednostavna navika koju možeš uvesti u svoju svakodnevnu rutinu je izvođenje planka odnosno daske. Ovo je jedna od najpopularnijih vježbi diljem svijeta, a istodobno djeluje na sve mišiće u tijelu. Dovoljno ju je izvoditi nekoliko minuta dnevno i uskoro ćeš primijetiti razliku. Ova će ti vježba zajamčiti ravan trbuh te utegnute mišiće na nogama i stražnjici.
 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
jorgovan
  • 22.4.2019 15:55:50
  • Bodova: 1069
  • Prijavi
Ovaj pozdrav suncu je odličan
dorryy00
  • 22.4.2019 15:33:13
  • Bodova: 27216
  • Prijavi
Sad se treba pokrenuti