Međunarodna joga konvencija

Međunarodna joga konvencija

Poklonite svom tijelu i duhu trenutke potpune relaksacije i jogijske tjelovježbe

Fitness centar Reforma ugostit će u subotu i nedjelju, 21. i 22. studenog 2009. godine, u svojim prostorijama u Savskoj 120, Međunarodnu joga konvenciju na kojoj će glavnu riječ voditi zvučna imena iz joga svijeta: Sarah Willis, Darko Milaščević, Steven Liebes i Nikki Colón.

Na dosad najjačoj konvenciji te vrste u Hrvatskoj posjetitelji će imati priliku tijekom cijelog vikenda vježbati s renomirani svjetskim joga učiteljima koji će ih kroz brojne asane i tehnike pravilnog disanja uvesti u sve ljepote i blagodati prakticiranja joge. U bogatom dvodnevnom rasporedu svaki polaznik može pronaći idealan sat za sebe, opustiti se, osloboditi stresa i negativnih misli te pokloniti svome tijelu i umu savršen spoj tjelovježbe i relaksacije.Vikend obuhvaća satove za napredne jogere pod vodstvom Sarah Willis, verificirane učiteljica Jivamukti i Ashtanga joge, koja radi kao Sr. instruktorica u njujorškom Yoga Sutra centru, a aktivno se bavi yogom od 1997. Ukoliko već duže vrijeme vježbate jogu i želite uživati u brojnim pozdravima suncu i maštovitim vinyasama te naučiti kako bez oslanjanja o zid vješto izvoditi inverzije i balansirati na jednoj nozi, ovo je idealan trening za vas.Također, svoje znanje prenijet će i Darko Milaščević, certificirani učitelj joge s dugogodišnjim iskustvom u vođenju vinyasa/power joga sati, koji je svoje je znanje nastavio produbljivati sa svjetski priznatim učiteljima među kojima su Sharon Ganon, Davide Life i Gabriela Božić. Darko će voditi “alignment” sat temeljen na dobrom poznavanju anatomije, iskustvu u fizioterapiji, kao i u redovnom vođenju joga sati. Na ovoj radionici možete naučiti više o strukturi tijela i zajedničkom funkcioniranju pojedinih kostiju, zglobova i mišića.

U nutricionističkom dijelu ovog sveobuhvatnog joga vikenda glavnu riječ vodit će Steven Liebes, također izučen u mnogim tipovima joge, uključujući Ashtanga i Sivananda stilove. Steven je dugo proučavao karakteristike mnogih biljaka u različitim klimatskim područjima, od jugoistočne Azije do skandinavskih šuma i gorja središnje Europe te će kroz svoje nutricionističko znanje svim polaznicima pokloniti savjete o kvaliteti i djelovanju zdravih prehrambenih namirnica i njihovom učinku na vaše zdravlje, vitalnost i zavidnu fizičku formu.Nikki Colón još jedna je gošća koja će svojim sudjelovanjem obogatiti dvodnevnu joga konvenciju. Ova iznimna joga učiteljica dobila je svoj certifikat Vinyasa Yoga učiteljice u njujorškom Om Yoga Centru pod vodstvom Cyndi Lee, gdje je također izučila Shambala meditaciju i pranayamu (tehnike disanja). Uz Vinyasa stil duboko njeguje i razumijevanje stilova Jivamukti, Forrest i Anusara joge, učeći kod renomiranih u čitelja kao što su Dharma Mittra, David Life i Shanon Gannon, Ana Forrest, John Friend i Seane Corn. Nikkini satovi sjediniti će Vaš um i tijelo, odmaknuti Vašu pažnju od svakodnevnih obaveza i napetosti i time vas fokusirati na svu ljepotu sadašnjeg trenutka.

Osim zanimljivih predavanja, polaznici konvencije imati će prilike degustirati raznolike pripravke zdrave prehrane te iskušati potpuno prirodno proizvedenu kozmetiku.

Dođite na jogijsko druženje, produbite svoje znanje o asani, umirite svoj um i oslobodite se stresa i njegovog negativnog utjecaja na vaš organizam. Poklonite svom tijelu i duhu trenutke potpune relaksacije i sveobuhvatne punine jogijske tjelovježbe.

Cijene pojedinačnih satova iznosi 90 kuna, cjelodnevni posjet 290 kuna, dok za kompletan vikend program valja izdvojiti 490 kuna. Sve detalje o podrobnom rasporedu događanja i dodatne informacije u vezi istog možete dobiti na brojevima telefona  ili mobitela , e-mailom na info@fitnessreforma.com ili na Facebook stranici konvencije: http://www.facebook.com/event.php?eid=182076167936.
 
Komentari
+2
 
reki
  • 28.11.2009 17:03:58
  • Bodova: 215
  • Prijavi
nisam nikada iskušala yogu ali ljudi koji su bili na tome imaju jako pozitivna iskustva