Evo kako u samo 15 minuta možeš odraditi funkcionalni trening

Evo kako u samo 15 minuta možeš odraditi funkcionalni trening© www.profimedia.hr

Brojni sati koje provodiš u teretani su beskorisni, ako ne znaš kako odraditi efikasan trening

Svima nam kronično nedostaje vremena, pa nam je zadnja stvar na pameti trošiti rijetke slobodne trenutke u teretani. No, ne brini, provođenje puno vremena u teretani ne znači nužno da ćeš s tim dobiti bolje ili brže rezultate. Kratke i intenzivne vježbe imaju veći utjecaj na ostvarivanje željenih fitness ciljeva - ako ih znaš izvoditi pravilno.  Mnogu stručnjaci i profesionalni treneri govore da je samo 15 minuta intenzivnog vježbanja u jednom danu sasvim dovoljno. No, moraš paziti da su tvoji treninzi efikasni, te da u njima nemaš praznog hoda. Pronašle smo savjete kako odraditi savršeni trening u samo 15 minuta dnevno.
 
via Giphy

1. Unaprijed isplaniraj svoj trening

Najbolji način za uštedu vremena u teretani je pažljivo planiranje treninga prije samog odlaska u nju. Ako u teretanu dođeš nespremna vrlo vjerojatno ćeš potrošiti puno vremena razmišljajući što ćeš iduće raditi, a osim što ova loša navika troši tvoje dragocjeno vrijeme, ona također smanjuje kvalitetu tvog treninga. 
 

via Giphy

Ako ne znaš odakle krenuti jednostavno se posavjetuj s brojnim fitness aplikacijama i web stranicama koje ti olakšavaju tvoj put do konačnog cilja. 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2