Deset najboljih videa za trbušne mišiće, a traju samo 15-ak minuta

Deset najboljih videa za trbušne mišiće, a traju samo 15-ak minuta© Profimedia.hr

Ako ne voliš odlazak u teretanu, štediš ili se ne osjećaš sigurno u ovo vrijeme pandemije, onda možeš kod kuće odraditi kratak i učinkovit trening

Vježbanje kod kuće može biti izazovno, posebno ako živiš u malom prostoru i misliš da nemaš dovoljno opreme. Ne smijemo zaboraviti da je za vježbanje kod kuće potrebna prava disciplina što svakako povećava ovaj izazov. Srećom, efikasno treniranje mišića trupa može biti vrlo jednostavno. Raširi prostirku, upali mobitel ili laptop i uključi jedan od ovih YouTube videa koje možeš pronaći u ovom članku.
 
Ako ti je ipak ponekad teško pronaći razlog za vježbanje, evo nekoliko važnih razloga koje je uvijek dobro ponovno pročitati. Redovito vježbanje trbušnih mišića ima niz zdravstvenih dobrobiti - od stabilnosti donjeg dijela leđa do dobrog držanja. Da i ne spominjemo da je snaga trupa ključna za mnoge fizičke aktivnosti i povećat će svaku sportsku izvedbu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


Bez obzira pokušavaš li učvrstiti mišiće abdomena ili se osjećati dobro, ovi YouTube kanali mogu ti pomoći u tome. Sjajna je stvar da svaki traje 15 minuta. Jedino je važno da pogledaš koji je najbolji za tebe i što ćeš odabrati kao izazov za ovo ljeto.
 
1. Trening za core s Maddie Lymburner

Kanal MadFit ima skoro pet milijuna pretplatnika, a Maddie Lymburner nudi veliki izbor različitih vrsta treninga od onih koji traju nekoliko minuta za određen dio tijela do duljih treninga za cijelo tijelo. 

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2