Znamo gdje pronaći najljepše božićne dekoracije za tvoj dom

9 fotografija

Blagdani kojima se silno veselimo napokon su pred vratima, a s njima i najljepši i najiščekivaniji dio sezone, ukrašavanje božićnog drvca i doma

Čarolija Božića tek s ukrašavanjem postaje potpuna, a vrijeme provedeno u kupovini i sakupljanju ukrasnih loptica i raznih dekoracija kojim ćeš uljepšati svoj dom nezamjenjiv je adventski ritual. 

Ništa nije ljepše od topline i nježnosti doma i posebnih blagdanskih trenutaka provedenih u obiteljskim druženjima. Kako bi u svom domu stvorila savršenu blagdansku atmosferu, ukrasi ga detaljima koji će pridonijeti toplini i svečanosti u ovom najljepšem dijelu godine.


Prosinac je mjesec kad većinu nas vjerojatno lovi panika jer je Božić već skoro tu. Pripreme, hrana, dom, ukrasi, darovi. Umjetnost je postići sve, ne investirajući previše slobodnog vremena i novca. Kako dom pretvoriti u čaroliju koju tvoji najdraži nisu vidjeli do sada? Pomoću kojih detalja stvoriti najintimniji ugođaj vrijedan susreta kojeg ćeš kasnije godinama prepričavati? Čime iznenaditi sebe i druge? Ako si u panici ili jednostavno bez ideja, Home by Ciss je definitivno najbolje rješenje.


Sve najljepše božićne priče stanuju u Home By Ciss. Vjerojatno i tvoja.

Već pri samom ulasku primijetit ćeš da je dućan pretvoren u blagdansku bajku. Oduševit će te mnoštvo raznobojnih ukrasa, modernih ili tradicionalnih dezena, kuglica za bor, dekoracija za svaki kutak doma, i ono najljepše, izbor lampica zbog kojeg će biti teško odlučiti koje ove godine želiš. Sve što si ikad poželjela da krasi tvoj dom u doba blagdana možeš naći ovdje. 


Od retro i modernih  božićnih drvca, anđelaka, do popularnog Orašara koji je neizbježna dekoracija, a najljepši i najbolji izbor je upravo u Home By Ciss. Jednostavno imaju sve. Čak i vrlo jednostavna rješenja za one koji se ne zamaraju detaljima.


Naša preporuka je da svakako posjetiš i Home by Ciss dućan koji se nalazi u centru Zagreba u Jurišićevoj 18 ili posjetiš njihovu web stranicu.

Najljepše, najblještavije i najromantičnije božićne ukrase, kakav god da je tvoj ukus sigurno ćeš pronaći tamo. Blagdanska čarolija zaista počinje s njima!

Sadržaj je napravljen u suradnji s Home by Ciss
 
Komentari
+2
 
dukija
  • 16.12.2019 11:38:21
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Baš predivni ukrasi. Nikad prije nisam čula za ovu trgovinu. Svakako ću posjetiti web stranicu da vidim što sve imaju.