Zara Home već je predstavila kolekciju za jesen. Ove komade već vidimo u svom domu

Zara Home već je predstavila kolekciju za jesen. Ove komade već vidimo u svom domu© Zara Home

U kolekciji prevladavaju zemljane nijanse, prirodni materijali među kojima se ističu upečatljivi detalji od drva te tipični jesenski uzorci koji će u svaki dom unijeti dozu jesenske atmosfere

Iako nam se čini da je jesen još daleko, ona će vrlo brzo stići, a brendovi su već počeli pripremati svoje kolekcije za nadolazeću sezonu. Osim modnih noviteta, svaka nova sezona donosi nove trendove i u svijetu interijera. Kad je riječ o uređenju doma, s dolaskom hladnije sezone sve se više okrećemo toplijim tonovima i materijalima koji će naš dom pretvoriti u cozy oazu. Jedan od brendova koji su već predstavili svoje kolekcije za nadolazeću sezonu je Zara Home čija nas je najnovija kolekcija zaista oduševila i zbog koje se veselimo novoj sezoni i jesenskim danima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)


U Zara Home kolekciji za jesen i zimu prevladavaju zemljane nijanse, prirodni materijali među kojima se ističu upečatljivi detalji od drva te tipični jesenski uzorci koji će u svaki dom unijeti dozu jesenske atmosfere.
 
Detalji čine razliku, a to jako dobro znaju i dizajneri ovog španjolskog brenda. Od zanimljivih ukrasa i upečatljivih komada namještaja pa sve do prekrasne kućne odjeće za opuštanje, u Zari Home svatko će pronaći nešto što može uklopiti u svoj životni prostor. Mi svoje favorite već imamo, a nekoliko najljepših komada koje bismo ove jeseni voljele imati u svom domu izdvojile smo u nastavku.
 
Foto: Zara Home

Ukrasna jastučnica sa sitnim cvjetnim uzorkom - 89 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2