Zara Home predstavila svoju prvu kolekciju za kuhinju

Zara Home predstavila svoju prvu kolekciju za kuhinju

Odiše jednostavnošću i rustikalnim motivima

Kuhinja je jedna od centralnih prostorija svakog doma i upravo se u njoj dešavaju mnogi topli i zanimljivi trenuci. Da bismo se u kuhinji osjećali što bolje i ugodnije, valja je i lijepo urediti u skladu s našim stilom i preferencijama te je održavati urednom i čistom.
 
Kad je u pitanju uređenje doma, jedan od naših omiljenih brendova svakako je i Zara Home, a nedavno je taj španjolski brend predstavio svoju prvu home kolekciju namijenjenu upravo kuhinji.

 
Naziv kolekcije je A Life of Simplicity, a cijela ova kolekcija uistinu odiše nekom jednostavnošću i lakoćom, ali istovremeno djeluje vrlo elegantno i profinjeno. Sastoji se od raznih dodataka za kuhanje, tekstila i svih ostalih sitnica koje su potrebne u jednoj kuhinji, a nudi i mnoštvo zanimljivih detalja koji će svaku kuhinji učiniti vizualno ljepšom i privlačnijom. 
Kolekcijom uglavnom prevladavaju neutralni i zemljani tonovi, a bazirana je na prirodnim materijalima i rustikalnom stilu. Nas je ova kolekcija baš oduševila te vjerujemo da bi svatko u svojoj kuhinji rado imao neke od ovih prekrasnih detalja. 
Neke od najljepših proizvoda iz kolekcije izdvojili smo u fotogaleriji u nastavku.
 

Foto: Zara Homw

Ovalna posuda, 159 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 4.8.2019 14:38:42
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Prelijepo , jako mi se sviđa rustikalni stil.