Zara Home ima divne dodatke za dom koje ćemo obožavati ove jeseni

Zara Home ima divne dodatke za dom koje ćemo obožavati ove jeseni© Zara Home

U najnovijoj Zara Home kolekciji za jesen i zimu dominiraju prirodni materijali poput drva i lana, a ističu se neutralne boje i zemljani tonovi

Prvi jesenski dani u nama su probudili želju da, osim unutar svog ormara, unesemo određene promjene i u svoj dom. S dolaskom jeseni dani postaju sve kraći, a temperature vani sve niže pa se povlačimo u svoje domove i puno više trenutaka provodimo u svojim cozy oazicama.
 
Da bi trenuci provedeni unutar doma bili što ljepši, vrlo je važno urediti interijer u skladu s aktualnom sezonom. Jesen je zaista divna pa zašto je ne bismo uveli i u svoj dom?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)


Jesenska sezona u svijetu interijera uvijek donosi vladavinu zemljanih tonova, mirisnih biljaka poput eukaliptusa i mekanih i toplih tekstura. Ove sezone nastavlja se i popularnost prirodnih materijala pa nam i brendovi za uređenje doma donose dodatke uz pomoću kojih ćemo ostvariti sklad i harmoniju interijera sa prirodnim okruženjem.
 
Zara Home jedan je od naših omiljenih brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti u potrazi za prekrasnim dodacima za dom. Od zanimljvih dekorativnih dodataka, do jedinstvenih komada namještaja i raznih kućanskih potrepština, Zara Home nudi ponešto za svakog ljubitelja lijepih interijera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)


U najnovijoj Zara Home kolekciji za jesen i zimu dominiraju prirodni materijali poput drva i lana, a ističu se neutralne boje i zemljani tonovi. Divno posuđe, mekane dekice i udobne pidžame samo su neki od zanimljivih komada koje Zara Home nudi, a koji će ti pomoći da u svom domu kreiraš toplu jesensku atmosferu.
 
Neke od naših favorita iz njihove najnovije ponude donosimo u nastavku.
 
Foto: Zara Home
 
Ukrasna jastučnica sa sitnim cvjetnim uzorkom, 89 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 20.9.2020 14:42:35
  • Bodova: 23746
  • Prijavi
Stvarno je sve predivno , obožavam dodatke za dom, naviše jastučiće i dekice .