Vrijedi isprobati: Stručnjaci otkrivaju kako na jeftin način osvježiti dom

Vrijedi isprobati: Stručnjaci otkrivaju kako na jeftin način osvježiti dom© Unsplash

Za preuređenje doma i kreiranje inspirativnog prostora poput onih kojima se divimo na Pinterestu zapravo ti nije potrebno cijelo bogatstvo, već samo malo mašte i kreativnosti te par upečatljivih detalja

Nova sezona odlična je prilika za nove početke, rutine i osvježenje. Dolazak jeseni iziskuje da u svoju svakodnevicu uvedemo određene promjene pa tako reorganiziramo garderobu, kupujemo nove komade odjeće i prilagođavamo svoju beauty rutinu dolasku hladnijeg vremena.  
Početak jesenske sezone odlična je prilika i da malo osvježimo svoj dom te da ga pretvorimo u ugodno mjesto u kojem ćemo rado provoditi svoje vrijeme. Za preuređenje doma i kreiranje inspirativnog prostora poput onih kojima se divimo na Pinterestu zapravo ti nije potrebno cijelo bogatstvo, već samo malo mašte i kreativnosti te par upečatljivih detalja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RugVista (@rugvista)


Stručnjaci za uređenje interijera otkrivaju da i uz nekoliko jednostavnih te prilično jeftinih trikova možemo osvježiti te uljepšati svoj dom. O čemu je riječ, doznaj u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash
 
Vintage ogledala

Velike ogledala u svijetu interijera oduvijek su poželjan dodatak domu, no u posljednjih nekoliko sezona vrlo su popularna postala zahvaljujući društvenim mrežama i fotografijama interijera popularnih blogerica čiji nam domovi često služe kao inspiracija. Najviše se ističu ogledala u vintage stilu i s pozlaćenim okvirom, a gotovo jednako su popularna i ona od ratana i drugih prirodnih materijala. I u trgovinama za uređenje doma pronaći ćeš takva ogledala po vrlo pristupačnim cijenama, a u tvoj će dom unijeti dozu glamura i umjetničke 'vibre'. Ogledalo možeš samo nasloniti na zid i to u bilo kojoj prostoriji - hodniku, spavaćoj sobi ili pak dnevnom boravku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli aylin koenig (@aylin_koenig)

1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2