Voliš biljke? Ovi će ti trikovi pomoći da ih uklopiš u svoj prostor na najbolji način

Voliš biljke? Ovi će ti trikovi  pomoći da ih uklopiš u svoj prostor na najbolji način© Unsplash

Super savjeti za uređenje doma biljkama

Sobne biljke oplemenjuju svaki prostor u kojem se nalaze, a u posljednje vrijeme postaju i sve popularnija dekoracija u domovima mnogih blogerica  i trendseterica.

Osim što pročišćavaju zrak, biljke su odličan dekor i dobro će se uklopiti u svaki interijer. Nikad ne izlaze iz mode, a što više biljaka imaš u svom stanu, to bolje. Čak i ako nisi neki znalac kad je u pitanju uzgoj sobnih biljaka, uvijek možeš odabrati one koje ne iziskuju puno brige poput kaktusa i sukulenata ili pak sanseverije, poznatije i kao svekrvin jezik.

Želiš li uz pomoć biljaka u svoj prostor unijeti dozu elegancije i estetike, valja se pridržavati određenih pravila prilikom uređenja interijera biljkama. Mnogo je načina i varijacija kako ukrasiti dom biljkama tako da prostor djeluje ugodno i elegantno, a u nastavku ti otkrivamo nekoliko odličnih trikova koji će ti pritom poslužiti.


Foto: Unsplash, Instagram

Smjesti biljke u prazne kutke svog stana

Imaš li u svom domu kutak koji ti se čini nekako prazan i ne znaš kako bi ga uredila, a da izgleda dobro, isprobaj trik s biljkama. Smjesti tu jednu veliku palmu u košaru i prostorija će odmah djelovati drugačije.
 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2