Uz zabavu i druženje do informacija o uređenju kuhinja

Uz zabavu i druženje do informacija o uređenju kuhinja

Prvi puta održavaju se Dani kuhinja

Preuređujete li kuhinju, a nemate ideju kako je urediti, gdje kupiti najkvalitetniji, najpovoljniji ili pak najneobičniji kuhinjski namještaj i popratnu tehniku, dođite na Dane kuhinja - prvi specijalizirani sajam namještaja i opreme za uređenje kuhinjskog interijera.
U tri dana, od 13. do 16.10.2011. u prostoru WestGate shopping city-ja predstavit će se svi relevantni izlagači kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i popratne opreme.


 

Dani kuhinja nastali su sa željom da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način građanima prezentiraju svježe ideje o uređenju i opremanju kuhinje. Osim savjeta stručnjaka i informacija o uređenju interijera, posjetitelje u petak i subotu u vremenu od 18 do 20 te u nedjelju od 17 do 19 sati očekuje zanimljiv popratni i zabavni program te brojni nagradni kvizovi znanja i vještina. Kroz njih će ih voditi Mirna Maras i Mario Valentić. Organizatori Medijski pravac d.o.o. za sudionike su pripremili i vrijedne nagrade.
Ulaz i parking za sve posjetitelje je besplatan.
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 1.10.2011 23:23:29
  • Bodova: 56294
  • Prijavi
Wow, ova druga kuhinja po redu na fotografiji (crno - bijela) mi je fenomenalna! Eh, još da sam u Zagrebu u tom periodu... ;)