Unesi u dom divnu blagdansku atmosferu uz pomoć lampica

Unesi u dom divnu blagdansku atmosferu uz pomoć lampica© instagram

Lampice nisu rezervirane samo za ukrašavanje božićne jelke. Ove zime možeš njima dekorirati cijeli svoj stan

Jedan od omiljenih božićnih motiva zasigurno su lampice. Unose dašak blagdanske atmosfere u baš svaki kutak i neizostavan su detalj na božićnom drvcu. Lampice imaju neku posebnu draž i zaista izgledaju lijepo i u interijeru, ali i dok osvjetljavaju ulice i blagdanski uređene izloge trgovina. U svom ih domu možeš objesiti oko prozora, staviti ih na komodu ili pak na zid jer će svugdje izgledati neodoljivo.
 
Trepteravo svjetlo, prigušena i intimna atmosfera ono je o čemu maštamo svakog puta kada planiramo božićno uređenje svog doma, a taj efekt najlakše ćemo postiću upravo ako oko svojih ogledala, polica ili zavjesa objesimo bijele ili žute lampice na lancima.

Također, lampice mogu biti LED, ali i napravljene u stilu malenih lampiona, koji će dodatno prigušiti jačinu žarulja i prostoru donijeti dašak nježnosti. Pritajena svjetlost apsolutan je hit u uređenju interijera.

Ako još uvijek nisi dekorirala svoj dom povodom blagdana ili ti nedostaje ideja, dozu inspiracije pronaći ćeš na društvenim mrežama. Interijer blogerice zaista imaju mnogo prekrasnih prijedloga i kreativnih ideja, a neke od inspirativno uređenih interijera u ovom stilu donosimo u nastavku.
 
 
 
 
 
 
Komentari
+2