Super ideje za ukrašavanje božićnog drvca koje smo pronašle na Instagramu

Super ideje za ukrašavanje božićnog drvca koje smo pronašle na Instagramu© Instagram

Ukrašavanje božićnog drvca jedan je od najljepših doživljaja tijekom blagdana

Do Božica nas dijeli još samo malo više od tjedan dana. Domovi većine već su ukrašeni u blagdanskom duhu uz pomoć raznih dekoracija i lampica, a ono što nam još preostaje je kićenje bora.
 
Iako su neki svoj bor već okitili, većina će ipak tradicionalno kititi bor dan prije Božića, odnosno na Badnjak. Kad su u pitanju božićne dekoracije, svake se sezone trendovi mijenjaju pa su tako ovih blagdana, osim sveprisutne inspiracije skandinavskim minimalizmom, također vrlo popularne dekoracije i ukrasi inspirirani prirodom.
 
U domovima mnogih blogerica mogu se primijetiti prirodni elementi kao što su vijenci od smreke, aranžmani od borovih grančica i eukaliptusa, grančice božikovine u vazi, češeri... Vrlo su popularne i DIY dekoracije od papira i drugih svima dostupnih materijala.
 
Ukrašavanje božićnog drvca jedan je od najljepših doživljaja u kojemu uživa cijela obitelj i središnja je dekoracija u svakom domu. Čar božićnog drvca je u tome što je svako jedinstveno i okićeno na svoj način. Neki voli jednostavnost i minimalizam, dok su drugi skloni tradiciji i šarenilu.
 
Kako god bilo, ako još uvijek nemaš ideja o tome kako bi ukrasila svoj bor ovog Božića, onda u nastavku za tebe imamo odlične prijedloge.
 
Foto: Instagram

Oliwia Niklas - oliv.home

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oliwia Niklas (@oliv.home)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 15.12.2019 17:10:33
  • Bodova: 50025
  • Prijavi
Prelijepo!
manuela1310
  • 15.12.2019 15:11:27
  • Bodova: 16627
  • Prijavi
Inspiracije nikad dosta.