Stigla je Zara Home božićna kolekcija koja će unijeti dašak čarolije u tvoj dom

Stigla je Zara Home božićna kolekcija koja će unijeti dašak čarolije u tvoj dom© Zara Home

Ovogodišnja blagdanska kolekcija donosi sve što nam je potrebno za kreiranje tople blagdanske atmosfere

Ako si jedna od onih koji se mjesecima ranije vesele dolasku božićnih blagdana, onda će te zasigurno razveseliti i prve božićne kolekcije koje su već pripremili brojni brendovi.  
U trgovine za uređenje doma stigle su prve božićne dekoracije, a nedavno je i Zara Home predstavila svoju ovogodišnju blagdansku kolekciju zbog koje jedva čekamo prosinac i one lijepe trenutke koje ćemo provesti u toplini doma s najmilijima.

 
Da bi takvi trenuci bili još slađi, pobrinuli su se brojni brendovi koji su u svojim blagdanskim kolekcijama pripremili zaista odlične dekoracije i detalje za dom u božićnom duhu.

 
Popularni brend Zara Home svakako je jedna od naših omiljenih trgovina kad je riječ o uređenju doma, a ovogodišnja blagdanska kolekcija donosi sve što nam je potrebno za kreiranje tople blagdanske atmosfere. Dominiraju klasične blagdanske boje poput zelene i crvene te tradicionalni ukrasi koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer. Od luksuznih staklenih kuglica za bor pa do preslatkih božićnih vijenaca, Zara Home nudi detalje koji će blagdane provedene kod kuće zaista učiniti još ljepšima. 
 
U blagdanskoj kolekciji ćeš sigurno i sama pronaći pregršt prekrasnih detalja za svoj dom, a neke od naših favorita pogledaj u nastavku.
 

Foto: Zara Home

Božićna kuglica ukrašena listićima, 89 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 23.10.2020 14:57:56
  • Bodova: 23911
  • Prijavi
Baš je sve prekrasno , kada to vidim , ne mogu dočekati Božić, puno toga bi si izabrala.