Romantični detalji za dom iz H&M Home jesenske kolekcije

Romantični detalji za dom iz H&M Home jesenske kolekcije© H&M Home

Romantčni detalji za dom koji su savršeni za kreiranje cozy atmosfere za kojom svi čeznemo

Kad je riječ o uređenju doma, jedan od brendova koji nas uvijek iznova oduševljava svojom ponudom detalja i dekoracija za dom je i popularni H&M Home. Ove jeseni zaljubile smo se u njihovu kolekciju i romantične detalje za dom koji su savršeni za kreiranje tople i ugodne atmosfere za kojom svi čeznemo u hladnim jesenskim danima. Od cvjetnog printa, do umjetnošću inspiriranih dekoracija i elegantnih oblika, H&M Home zaista nam nudi sve što je potrebno da bismo svoj dom pretvorili u cozy oazu. 
Osobito su nam se svidjele tople dekice, elegantne jastučnice od lana te keramičko posuđe inspirirano vintage stilom. Prevladavaju tamnije nijanse, koje su tijekom jesensko-zimskog perioda vrlo popularne u uređenju interijera.

 
Vrlo su popularne keramičke skulpture inspirirane ženskim tijelom, kao i upečatljivi svijećnjaci koji će savršeno izgledati na blagovaonskom stolu ili pak stoliću za kavu u dnevnom boravku. H&M Home ima i prekrasne pletene košare u koje možeš spremiti deke i druge stvari te odlične postere za zid koji će upotpuniti prostor.
 

 
Sigurne smo da ćeš u njihovoj bogatoj ponudi i sama pronaći nešto što će se uklopiti u tvoj dom, a neke od naših favorita pogledaj u nastavku.
 
Foto: H&M Home

Stolnjak od lana, 380 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2