Ratan, boje i keramika: Jesenski trendovi u dizajnu interijera

Ratan, boje i keramika: Jesenski trendovi u dizajnu interijera© Instagram

Instagram pršti kombinacijama boja i stilovima namještaja za kojima žudimo, pa smo izdvojile trendove koji će obilježiti jesen

Već i ptice na grani znaju da je Instagram top mjesto za inspiraciju najsvježijim i najljepšim trendovima u uređenju doma.
Ta popularna platforma premostila je jaz između nedostižnog dekora (koji bismo inače mogle vidjeti samo u luksuznom hotelu) i vlastitog doma, s novom generacijom influencera koji nas svakodnevno obasipaju jednostavnim savjetima i idejama kako stvoriti savršen dom.

Odjeljak 'spremljeno' naših feedova na Instagramu pršti kombinacijama boja i stilovima namještaja za kojima žudimo, stoga smo izdvojile najveće trendove u dizajnu interijera koji će obilježiti ovu jesen. U nastavku provjeri naš mali vodič kroz jesensko uređenje doma i ideje s kojima smo trenutno opsjednute
 
Ekru keramika

Kad je u pitanju uređivanje stolova, ljubav prema keramici je vječna. Međutim, u trendu nije bilo kakva keramika: naša srca osvojili su ekru komadi koji se savršeno uklapaju u sklad prirode i doma kojem posljednjih godina svi toliko težimo. Kremasti tonovi išarani zlatno-smeđom bojom savršeni su dodatak svakom pomno uređenom stolu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LoveE´cru (@loveecru)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2