Pronašle smo svijeće koje će ispuniti tvoj dom mirisom cimeta, pečenog kestenja i logorske vatre

Pronašle smo svijeće koje će ispuniti tvoj dom mirisom cimeta, pečenog kestenja i logorske vatre© Unsplash

Uz toplu dekicu, dobar film i šalicu čaja ne treba ti ništa osim mirisne svijeće za stvaranje savršenog jesenskog ugođaja

Obožavamo mirisne svijeće, a pogotovo kada nam dođu hladniji mjeseci. Osim što su prekrasan dodatak na stoliću u dnevnoj sobi ili noćnom ormariću, mirisne svijeće mogu potpuno promijeniti atmosferu prostorije svojim nježnim sjajem i ugodnim mirisom. 
  

Kako se lišće polako počinje presvlačiti u jesensku odoru tako se mi polako 'zavlačimo' u kuhinju i pripremamo razne poslastice s cimetom, klinčićem i ostalim aromatičnim začinima. Mirisi koji ispune prostoriju su neodoljivi i želimo da traju danima. Kako bi zadržala miris slastica u cijelom domu, pronašle smo nekoliko svijeća koje mirišu kao pita od jabuka, cimet rolice i slične jesenske delicije
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? Candle land ?? (@candleland_zg) on


A ako ti je ipak draža ona aktivnija strana jeseni koja podrazumijeva šetnje šarenom šumom, logorske vatre i pečeno kestenje, imamo svijeće i za to. Približi pustolovine u vlastitu dnevnu sobu sa svijećama koje mirišu baš kao pečeno kestenje ili svježi šumski zrak, a neke imaju drveni fitilj koji sagorijevanjem šišti i zvuči kao prava logorska vatra. 

Mirisna svijeća je također idealan poklon za ljubiteljice jeseni. U nastavku donosimo 10 svijeća koje i same jedva čekamo zapaliti. 
 
Village Candle Orange Cinnamon M, 190 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2