Paravani - 'igrači' s više uloga u tvom domu

Paravani - 'igrači' s više uloga u tvom domu© Instagram/craftest1/artegiandesign

Paravani daju prostoru posebnu draž, a osobito su praktični u stanovima skromne kvadrature

Paravani su desetljećima bili apsolutni hit u uređenju interijera, što možeš vidjeti u filmovima iz bilo kojeg razdoblja prošlog stoljeća. Drvene ili platnene pregrade, do u detalje izrezbarene ili oslikane, iza kojih se glumice zavidnih silueta presvlače, ovlaš prebacujući grudnjak preko njega i pritom golicajući kavalirima koji nerijetko sjede u kutu sobe, maštu. 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? as T???E? lust (@______miju) on


Paravani daju prostoru posebnu draž, a osobito su praktični u stanovima skromne kvadrature gdje će na najbezbolniji način (bez knaufa ili nekih drugih kompaktnih pregrada) odvojiti zone ili ih redefinirati. Živiš i u garsonijeri, obvezno nabavi paravan. Njime možeš u tren oka stvoriti dvije prostorije, odvojiti dio za spavanje od dnevnog boravka ili ih pak spojiti, kada želiš. Paravan ćeš tada sklopiti i spremiti. U nastavku ti donosimo zanimljiva rješenja s Instagrama.
 
Romantična čipka

Ovaj paravan nije samo predmet koji razdvaja prostor već i ručni rad za koji je potrebna vještina. Želiš li dozu retra i romantike u svome domu, ovaj je paravan kao stvoren za tebe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CraftEst (@craftest1) on

 
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2