Pametni trikovi za uređenje kuhinje

Pametni trikovi za uređenje kuhinje© Pixabay

Ne trebaš dignuti kredit da bi uredila svoju kuhinju, uz male trikove jeftino stvori novi dizajn u prostoriji

Korištenje drvenih i mramornih boja uštedit će ti tisuće kuna koje bi izdvojila kada bi u svoju kuhinju ugradila pravo drvo i mramor. 

Svoju kuhinju iz snova možeš stvoriti bez da se bojiš kako ćeš to otplaćivati na rate godinama. Za samo 500 kuna možeš izmijeniti svoje ormariće, a radnu površinu obnovi za manje od 200 kuna. 

Donosimo ti jeftina rješenja za uređenje kuhinje. 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by home improvement (@fifty_fourdesign) on

 

Bojanje kuhinjskih ormarića 

Za ukupno 500 kuna, tvoji kuhinjski ormarići mogu izgledati kao novi. Brus papir, kistovi i boja koju si oduvijek željela su dovoljni za novo ruho tvoje kuhinje. Ako ne znaš kako, pogledaj video koji te korak po korak vodi kroz proces. 

Novi frižider za 100 kuna 

Tvoj hladnjak više ne odgovara novoj boji kuhinje? Srebrna samoljepljiva traka koja košta nešto manje od 100 kuna uklopit će tvoj frižider u novi prostor. 

Ne moraš kupiti srebrnu traku, imaš i ostale uzorke i boje između kojih možeš birati.  

Linoleum

Umjesto da mijenjaš pločice na podu i trošiš tisuće kuna na to, možeš jednostavno kupiti linoleum koji se uklapa u tvoje nove boje i postaviti ga iznad pločica. 
 

Radne površine 

Ukoliko ti se više ne sviđaju tvoje radne površine, ne brini, imamo rješenje. Umjesto da kupuješ nove mramorne ploče koje košta i desetak tisuća kuna, dovoljno je da kupiš ljepljive imitacije koje ćeš zalijepiti na svoju radnu površinu. Mramorna ili drvena, ljepljiva imitacija će donijeti u tvoju kuhinju promjenu koju si htjela.


 
Komentari
+2
 
anamarija29
  • 6.12.2019 1:44:11
  • Bodova: 4918
  • Prijavi
Obožavam uređivati i dekorirati sve, a pogotovo stan. Jednog dana želim imati veliku kuhinju u crno bijelim nijansama sa velikim hladnjakom naravno, haha. Iako zasad sam zadovoljna i sa svojom kuhinjom nježno roze boje iako nie baš prostrana.
vmarina
  • 2.12.2019 7:34:57
  • Bodova: 50852
  • Prijavi
Dobri savjeti.