Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Odlučili ste se za promjenu u svom domu? Evo što sve morate znati...

Odlučili ste se za promjenu u svom domu? Evo što sve morate znati...

Sve faze preuređenja interijera

Odlučili ste preurediti svoj životni prostor, no bilo da se radi o stanu ili kući, niste sigurni otkuda krenuti? U slučaju da vam vaš budžet ne dozvoljava najam agencije koja će vam pomoći sa svojim stručnim savjetima, predlažemo da proučite naš mali vodič i donesete samostalnu odluku u kojem smjeru će ići vaša renovacija interijera.

Nekoliko je faktora na koje trebate obratiti pozornost nakon odluke o preuređenju vašeg interijera:
 
ODREDITE BUDŽET


Budžet je prvi korak koji trebate proći kada je o preuređenju riječ, no pritom nikako nije i najlakši. Baš suprotno, ako ste odlučili sami određivati sve, a nemate previše iskustva s radovima i cijenama istih, onda će vam renovacija i određivanej budžeta biti pravi izazov. Za sve što želite, promislite dvaput, stavite na papir sve vaše želje i raspitajte se o tome koliko to što želite košta. Nemojte ići linijom manjeg otpora i misliti kako će se sve srediti usput jer prilikom renovacije često dolazi do usputnih prepreka na koje prilikom planiranja niste niti pomislili, te koje iziskuju dodatni novac. Uvijek odredite više novaca od onoga što mislite da će vam biti potrebno kako biste imali spremno u slučaju eventualnih dodatnih ulaganja.
1/5
 
Komentari
+2
 
oneg1rl
  • 19.1.2019 10:40:42
  • Bodova: 1661
  • Prijavi
Zivim za preuredivanja, a ako ne mogu nesto izrealizirati danima sanjarim kako bi to napravila i sta bi mozda umjesto toga mogla
vmarina
  • 15.1.2019 14:09:54
  • Bodova: 45259
  • Prijavi
kad budem imat veći stan imat ću i volje.
canyon
  • 15.1.2019 11:52:50
  • Bodova: 9862
  • Prijavi
Jojjj sto volim preuredivati, naravno ne nuzno veliki poslovi ali manji...sto me to veseli! S vremenom naucis bojiti, lijepiti tapete, busiti ili neku rupu zakrpati, izbrusiti i prekreciti....meni je to hrana za dusu.