Neodoljivi detalji koji će unijeti dašak ljeta u tvoj dom

Neodoljivi detalji koji će unijeti dašak ljeta u tvoj dom

Sve što će ti biti potrebno su male, ali efektne promjene i dobro osmišljeni i raspoređeni detalji

S lipnjom su nam stigle i prve vrućine, a uskoro nam i kalendarski započinje ljeto. Ljeto je definitivno najopuštenije godišnje doba i iz toga je razloga mnogima omiljeno.
 
Tijekom ljeta obaveza je puno manje, zanimljivih događanja više. Isto tako, ljeto je razdoblje u kojem većina nas odlazi na godišnji odmor i uživamo u mnogim ljetnim radostima. No s obzirom na to da malo tko cijelo ljeto može provesti na moru, zašto ne bismo dašak ljeta unijeli i u svoj dom?
 
Kad su interijeri u pitanju, tijekom ljeta smo skloni svijetlim i eklektičnim bojama, prirodnim materijalima i boemskom načinu života. Želiš li urediti svoj dom, ali bez većih investicija, ne brini jer i promjene malih detalja mogu učiniti čuda i unijeti ljeto u tvoj prostor.
 
Sve što će ti biti potrebno su male, ali efektne promjene i dobro osmišljeni i raspoređeni detalji. Vesele jastučnice s ljetnim motivima, ukrasni pladnjevi od ratana i nekoliko velikih tropskih biljaka biti će sasvim dovoljno da u svom dnevnom boravku kreiraš opuštenu ljetnu atmosferu.
 
Nedostaje li ti ideja i inspiracije, a voljela bi malo preurediti svoj dom ovog ljeta, u nastavku za tebe imamo nekoliko odličnih ideja koje smo pronašli na Instagramu.
 
 
Foto: Instagram, H&M Home, Zara Home

Prirodni materijali

Prirodni materijali poput lana, ratana, bambusa i jute popularni su već neko vrijeme, a idealni su za uređenje interijera upravo tijekom ljetnog perioda. Ubaci u svoj dom nekoliko pletenih košara, ukrasni poslužavnik od ratana i prekrivač od lana i ljeto može početi. 
H&M Home


H&M Home


H&M Home


Zara home

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KATE LA VIE // Kate Spiers (@klvhome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 9.6.2019 14:37:02
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Genijalne ideje , naročito za kutak za opuštanje , divota.