Na Instagramu smo pronašle preslatke ideje za uređenje kuhinje

Na Instagramu smo pronašle preslatke ideje za uređenje kuhinje© Instagram

Praktično, ali sa stilom

Kad se govori o uređenju interijera, Instagram i Pinterest su odličan izvor inspiracije i tu se mogu pronaći uistinu mnoge zanimljive, kreativne i izvedive ideje za preuređenje vlastitog doma.
 
Kuhinja je jedna od onih prostorija koju često zanemarujemo kod uređenja doma zato jer nam je bitno da služi svrsi. Ipak, i kuhinja se uz male promjene i nekoliko dekoracija može pretvoriti u jednu od najljepših prostorija u domu. Osim toga, u ljepšoj kuhinji ćeš zasigurno imati mnogo više motivacije i volje za kuhanje.
 
S obzirom na to da kuhinja služi tome da u njoj kuhamo i jedemo, važno je da je urediš tako da izgleda lijepo, ali da i dalje ostane praktična. Nemoj pretjerivati s dekoracijama, već se radije drži minimalizma, s obzirom na to da je kuhinju poželjno čistiti na dnevnoj bazi.

Nekoliko zelenih biljaka u kuhinju će unijeti dozu svježine i dobre energije, a obrati pažnju i na dodatke poput ukrasnih pladnjeva na kojima možeš držati doze za kavu i šećer. Ocjeđivač za suđe vrlo je praktična stvar, a danas se po pristupačnim cijenama mogu pronaći oni koji i estetski vrlo lijepo izgledaju. Trenutno su trendu prirodni materijali pa razmisli o dodacima od drva, bambusa i ratana koji će se lijepo uklopiti u svaku kuhinju. Stol i stolice možeš ukrasiti stolnjakom i dekorativnim jastucima, a veliki hit trenutno su tekstili od lana koji daju dozu rustikalnog štiha.
 
Zgodne ideje za uređenje kuhinje pronašli smo na Instagramu, a neke od najboljih donosimo u nastavku.


Foto: Instagram
 
 
Otvorene police

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KATE LA VIE // Kate Spiers (@klvhome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KATE LA VIE // Kate Spiers (@klvhome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashley || My Bohemian House (@mybohemianhouse)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli APT La Fayette (@aptlafayetteparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert & Christina (@newdarlings)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ezz Wilson (@ezzwilson)

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2