Kakvi nas trendovi u interijerima očekuju u 2019. godini?

Kakvi nas trendovi u interijerima očekuju u 2019. godini?

Raznoliki trendovi u dizajnu interijera

Pred nama je još jedan svježi početak, nova godina. Na početku svake nove godine pitamo se kakva će ona biti, kao i kakve će nam trendove donijeti u različitim područjima života.
 
S obzirom na to da su interijeri jedna od tema čija popularnosti nikad ne blijedi, odlučili smo za vas istražiti kakve će nam trendove 2019. godina donijeti kad je u pitanju uređenje doma.
 
Kad su u pitanju interijeri, 2019. godina će nam, prema svemu sudeći, biti jako zanimljiva. Minimalizam i skandinavski stil više nisu tako popularni, a sve se više počinju isticati eklekticizam i boho stil, prirodni materijali, žive boje i upečatljive dekoracije.


 
Prema najavama s Pinteresta, u godini koja je pred nama vrlo će biti popularne tapete, pločice u boji te prirodni podovi poput parketa. Isto tako, biljke su i dalje jedan od najpoželjnijih dodataka u svakom domu, a pojavljuju se i geometrijski motivi.

 


Foto: Unsplash

Prirodni materijali

Nove generacije mladih, osobito milenijaca, vrlo su ekološki osviješteni stoga i ne čudi da okretanje prirodnim i ekološki prihvatljivim materijalima postaje sve popularnije. Isto tako će i u interijerima biti poželjne prirodne tkanine poput lana, i pamuka te ukrasi i namještaj od ratana, morske trave i sl. 
 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2