Inspirirane hygge načinom života: Najljepše posteljine za jesenske dane

Inspirirane hygge načinom života: Najljepše posteljine za jesenske dane

Posteljina može biti i odličan detalj kojim ćeš u potpunosti promijeniti izgled svoje spavaće sobe i tako kreirati toplu i cozy atmosferu

Ne postoji ništa ljepše nego uskočiti u topli i mekani krevet nakon napornog radnog dana. Da bi ritual odlaska na počinak, ali i sama kvaliteta sna bili još bolji, tu su predivne posteljine napravljene od kvalitetnih i ugodnih materijala.
 
Osim same funkcionalnosti koju ima, posteljina može biti i odličan detalj kojim ćeš u potpunosti promijeniti izgled svoje spavaće sobe i tako kreirati toplu i cozy atmosferu. I dok su tijekom ljetnih dana bile najpopularnije one od lana i pamuka, s dolaskom jeseni ističu se posteljine od mekanog flanela, satena i debljeg pamuka u kojima ti zasigurno neće biti hladno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)


Želiš li u svoj dom unijeti dašak jeseni ili pak se pripremiti za nadolazeće božićno vrijeme, upravo je posteljina u skladu sa sezonom savršen način da u svom domu stvoriš taj topli osjećaj i da uvedeš malo hyggea u svoj život.
 
Hygge nas zapravo uči tome kako maksimalno uživati u toplini vlastita doma i detaljima stvoriti ugodu i prostor koji će na nas djelovati umirujuće.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoe¨ Sugg (@zoesugg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @zoella


U ponudi mnogih brendova pronaći ćeš odlične modele posteljina, od onih idealnih za jesen pa do savršenih božićnih posteljina s blagdanskim motivima. Razmisli što bi se najviše uklopilo u tvoj dom i razmazi sebe novom posteljinom u kojoj ćeš uživati tijekom onih najhladnijih dana koji nam tek slijede. Naš izbor najljepših posteljina donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M Home, Next, IKEA, Zara Home

H&M - Pamučna posteljina, 225 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2