Ima li što ljepše od tople svjetlosti svijeće u domu? Ima! Stylish svijećnjak

Ima li što ljepše od tople svjetlosti svijeće u domu? Ima! Stylish svijećnjak

Uredi svoj dom ovim lijepim svijećnjacima koji će biti odličan dodatak domu čak i dok su svijeće ugašene

Jesen je odlično vrijeme za udobnost. S nekoliko svijeća, mirisnim toplim čajem, mekom dekicom i laganom glazbom možemo stvoriti cozy atmosferu u trenu. Ključne za atmosferu su upravo svijeće, a za njih nam je potreban i odgovarajuć svijećnjak.
   
Kod odabira svijećnjaka nije važno samo da je funkcionalan nego da je i trendi dodatak domu. Dobar svijećnjak bit će ukras čak i kada se ne koristi odnosno dok u njemu stoje ugašene svijeće. H&M i Zara Home pripremili su nam odličnu ponudu svijećnjaka u zlatnim, smeđim i drugim jesenskim nijansama koje će se savršeno uklopiti u dom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome) on


Bilo da ćeš u njih staviti mirisne ili obične svijeće, jedna stvar je zagarantirana, a to je upravo ta mirna atmosfera s prirodnim svjetlom. Kako svakodnevno sve više vremena provodimo pred raznim zaslonima koji emitiraju plavu svjetlost koja umara oči, prirodna topla svjetlost svijeće bit će pravi odmor za oči. Još ako je svijećnjak u kojem se svijeća nalazi napravljen od stakla prirodne smeđe ili žute nijanse, ugodnost će jednostavno zračiti iz njih. 

Pronašle smo 10 trendi i stylish svijećnjaka iz ponude H&M-a i Zare Home koje i same želimo u domu ove jeseni.
 
H&M zlatni svijećnjak, 150 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2