IKEA Zagreb dočekala milijuntu posjetiteljicu

IKEA Zagreb dočekala milijuntu posjetiteljicu

Robna kuća IKEA Zagreb dočekala je milijuntu posjetiteljicu

U petak 09. siječnja, 142 dana nakon otvorenja, robna kuća IKEA Zagreb dočekala je milijuntu posjetiteljicu. Od otvorenja, više od 7.000 ljudi u prosjeku je dnevno posjetilo robnu kuću IKEA Zagreb, a u prvoj godini rada očekuje se oko 3 milijuna posjetitelja.
Većina posjetitelja dolazi iz Zagreba te okolnih mjesta udaljenih do 60 minuta vožnje od robne kuće, a značajan udio čine i posjetitelji iz Splita, Rijeke i Osijeka, odnosno pripadajućih županija. Robnu kuću IKEA Zagreb posjećuju i stanovnici susjednih država poput Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Milijuntu posjetiteljicu, Leu Pajić iz Splita, na ulazu su pozdravili zaposlenici predvođeni Darijom Kruljić, zamjenicom voditelja robne kuće. Za milijuntu posjetiteljicu IKEA je priredila i vrijedan poklon, pa je tako Lea prepoznatljivu plavu IKEA torbu mogla do vrha napuniti IKEA proizvodima prema svome izboru, koji su za nju taj dan bili besplatni.

„Robnu kuću IKEA posjećujem par puta godišnje. Rado joj se vraćam jer ima odličan omjer kvalitete i cijene, a sviđa mi se i dizajn.“, izjavila je pritom Lea, koja je posjet Zagrebu odlučila iskoristiti za kupovinu u robnoj kući IKEA sa suprugom Tomislavom, kako bi opremili svoj novi dom.

Lea je član IKEA FAMILY programa koji trenutno broji 103.000 članova. IKEA FAMILY je program odanih kupaca, ali i klub zaljubljenika u uređenje doma.
 
Komentari
+2
 
nimfyca
  • 13.1.2015 9:56:08
  • Bodova: 70333
  • Prijavi
Znaci na ulazu su je zaskocili, a di.je taj brojac koji broji!? A sta kad neko ode do auta oa se vrati!? Ajde da je miljunti racun.izdat pa ajde al ovo... Namjestaljka
erik
  • 13.1.2015 9:46:09
  • Bodova: 28924
  • Prijavi
lijepa gesta ako nije nešto namješteno kao što je većina stvari kod nas