Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Idealni mirisi za svaku prostoriju u tvom domu su...

Idealni mirisi za svaku prostoriju u tvom domu su...© Pixabay

I mirisi bi trebali igrati važnu ulogu u uređenju prostorija u domu, saznajte koje note najbolje odgovaraju pojedinoj prostoriji

Koje je osjetilo uz koje vežemo neke od najintenzivnijih sjećanja? Miris ima moć vratiti vas u prošlost i prisjetiti vas na lijepa vremena i sjećanja ili vas može teleportirati na cvjetne livade na kojima ste provodili djetinjstvo.

Pa tko onda ne želi i da mu dom miriši divno i primamljivo? A jesi li znala da sada i mirisi mogu igrati ulogu u kreiranju zanimljivijeg i privlačnijeg doma?

Drugačiji miris u svakoj prostoriji u stanu ili kući transformiraju dom i obične sobe u interesantno i nesvakidašnje iskustvo, tvrdi to Laura Slatkin, osnivačica i direktorica tvrtke NEST Fragrances, njujorške kompanije koja se specijalizirala za luksuzne mirise u domu.

Stručnjakinja za mirise otkrila je za Daily mail.co.uk svoje najbolje savjete kada su u pitanju mirisi - i kakvi mirisi najbolje odgovaraju pojedinoj prostoriji u domu.
 
1. Ulaz/hodnik

U hodniku kuće preporučuje se korištenje svježih, cvjetnih mirisa, jer su to najljepši mirisi koji trebaju pozdravljati domaćine i goste kada ulaze u dom. Ujedno ovo su mirisi koji su predivni "na prvu", ali ne može ih se dugo podnositi pa je hodnik savršeno mjesto za njih jer ne provodimo puno vremena ondje.
 
1/5
 
Komentari
+2
 
vjetar1312
  • 8.2.2019 9:33:17
  • Bodova: 29
  • Prijavi
Super članak samo što se može primjeniti za neke veće stanove ili za kuće
vmarina
  • 5.2.2019 16:16:17
  • Bodova: 50708
  • Prijavi
A šta ako mi je cijeli stan 18 kvadrata?