H&M Home ima super kolekciju za uređenje balkona ili terase, a ovi su nas detalji oduševili

H&M Home ima super kolekciju za uređenje balkona ili terase, a ovi su nas detalji oduševili© H&M Home

Da bi svoj balkon pretvorila u ljetnu oazu za opuštanje, biti će ti dovoljno nekoliko ključnih komada i zanimljivih detalja poput ležaljke, udobnih jastuka i biljaka u zanimljivim teglama

Ljetne dane najljepše je provoditi na moru, no rijetko tko si može priuštiti da cijelo ljeto uživa na godišnjem odmoru. Iz tog razloga, vrlo je bitno unutar vlastitog doma stvoriti si oazu za opuštanje i odmor, a tijekom ljetnih dana najljepše se relaksirati na terasi ili balkonu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)


Ako još uvijek nisi uredila svoj kutak za opuštanje, sada je za to idealna prilika. Da bi svoj balkon pretvorila u ljetnu oazu za opuštanje, biti će ti dovoljno nekoliko ključnih komada i zanimljivih detalja poput ležaljke, udobnih jastuka i biljaka u zanimljivim teglama. Možeš dodati i lampice za stvaranje romantične atmosfere tijekom toplih ljetnih večeri.  Ideja za uređenje balkona i terase zaista je mnogo, a većinu njih pronaći ćeš na Pinterestu i Instagramu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)


Jedan od brendova za uređenje doma u čijoj ponudi uvijek pronalazimo slatke detalje za dom je H&M Home, a ovog ljeta u njihovoj kolekciji pronaći ćeš zanimljive dodatke i dekorativne detalje upravo za uređenje balkona ili pak terase. Neke od nama najljepših smo izdvojile u nastavku.
 
Foto: H&M Home

Dekorativna jastučnica - 40 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 11.7.2020 14:22:12
  • Bodova: 22464
  • Prijavi
Baš ima prelijepih stvarčica , volim te ukrasne detalje za dom , baš lijepo podignu ambijent.