H&M Home ima najslađe posteljine koje će unijeti dašak topline u svaki dom

H&M Home ima najslađe posteljine koje će unijeti dašak topline u svaki dom© H&M Home

Ističu se posteljine od pamuka i lana, ukrašene raskošnim uzorcima i upečatljivim bojama koje će u svaku spavaću sobu unijeti dašak topline i onog cozy osjećaja

Kod uređenja doma, upravo su mali detalji ti koji čine razliku. Dovoljno je u interijeru promijeniti nekoliko dekorativnih sitnica da bismo mu udahnuli neku novu svježinu i kreirali toplu atmosferu za kojom svi toliko čeznemo.
   
S dolaskom jesenskih dana to postaje još i važnije, a nova će nam sezona sa sobom donijeti i neke posve nove trendove u svijetu interijera. Ako je sudeći prema ponudi brendova za uređenje doma, hit u interijerima ove će jeseni biti zemljani tonovi, poput boje terakote, a ističu se i detalji u zelenoj boji koji nas neodoljivo podsjećaju na boravak u prirodi.
 
Jedan od brendova koji nas uvijek iznova oduševljava svojom ponudom dekoracija i drugih lijepih detalja za dom je H&M Home. Popularni švedski brend već je svojim komadima počeo najavljivati dolazak jesenske sezone pa smo tako u njihovoj ponudi pronašle neke zaista maštovite detalje za jesensko uređenje doma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)


Osobito su nam se svidjele posteljine koje H&M Home nudi u svojoj kolekciji, za spavaću i dječju sobu. Ističu se posteljine od pamuka i lana, ukrašene raskošnim uzorcima i upečatljivim bojama koje će u svaku spavaću sobu unijeti dašak topline i onog cozy osjećaja.
 
S obzirom na to da uvijek dobro dođe još jedna nova posteljina, ove jeseni svakako zaviri i u ponudu ovog švedskog brenda, a naše favorite pogledaj u nastavku.
 
Foto: H&M Home

Pamučna posteljina s cvjetnim printom, 380 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2